Katalin hercegnő portré festmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Middletonról hivatalos portré készült a klasszikus módon: vászonra, ecsettel. A hercegi pár a nagyközönség előtt tekinthette meg a művet a londoni Nemzeti Arcképtárban. Katalin portréja sokaknak nem tetszik, aminek hangot is adtak, a hercegnőnek viszont nagyon.

"Lenyűgöző!" - kommentálta Katalin hercegnő a róla készült hivatalos portrét, amelyek Paul Emsley festett róla, és amelyet hamarosan a nagyközönség is láthat Londonban a Nemzeti Arcképtárban. A képet az első gyermekét váró Katalin hercegnő és férje, Vilmos herceg közösen szemrevételezték. A festő a kép elkészítéséről készült werkvideója néhány óra alatt bejárta az internetet. A videóban is látható portré azonban nem nyűgözte le a kritikusokat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katalin hercegnő hivatalos portréjának részlete

Az ismert nemzetközi divatblogger, Liberty London Girl azt kérdezi, hogy csak szerinte néz ki úgy Cambridge hercegnője, mint akinek a szemein keresztül az ördög tekint ránk? Egy hivatalos kritikus azt írja, hogy miután a kép modellje - azaz a hercegnő - művészettörténetből diplomázott, kicsit talán többet érdemelt volna ennél. Azt nem tudjuk, Katalin mit gondol valójában, de kíváncsiak vagyunk, neked hogy tetszik a portré.

Ha kíváncsi vagy, milyen volt Katalin hercegnő kislányként, az Akkor és Most oldalon egy különös galériát láthatsz róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.