Pál Dénes Agárdi Szilvi TV2 mester szerelem pár The Voice sztár versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összejött a Voice két versenyzője! Igaz, csak egy dal erejéig - tudta meg a Life.hu.

Összejött egy dal erejéig Agárdi Szilvi és Pál Dénes. A Voice versenyzői csodálatos kettőst alkottak a Voice párbajában, amely megríkatta a Mestereket is. Épp ezért jött az ötlet, hogy közös dallal indulnak az Eurovíziós Dalfesztivál idei versenyén - tudta meg a Life.hu.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu



"A Voice szerkesztői úgy érezték, hogy nagy hatást gyakoroltunk a közönségre, ezért neveztek minket" - árulta el Dénes. A párbajt követően felröppent a hír, hogy a Voice két versenyzője egy párt alkot, de később kiderült, hogy ez nem igaz. "Mély emberi barátság van köztünk, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ezért külön öröm, hogy újra együtt énekelhetünk" - tette hozzá az énekes, aki bevallotta, hogy a színpadon valóban úgy működnek, akár egy szerelmespár. "A dal erejéig beleéljük magunkat abba a helyzetbe, hogy együtt vagyunk, de ez az életben nem működik. Beszéltünk erről a párbajra készülve és megállapodtunk, hogy a távolság és Szilvi fiatalsága miatt nem működne köztünk egy párkapcsolat. Ráadásul most mindketten a karrierünkre koncentrálunk, időnk sem lenne egy kapcsolatra."

A pár a versenyben a Szíveddel láss című dallal szállt versenybe, mellyel a legjobb 30 közé jutottak. "Nem véletlen a dal címe, hiszen ez ránk íródott. Szilvi aliglátó és olyan világot teremtett, amihez nem kellenek szemek. Erről szól ez a szám, aminek a szövegét az Anti Fitness Club énekese, Szabó Tamás írta."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.