Összejött a Voice két versenyzője! Igaz, csak egy dal erejéig - tudta meg a Life.hu.

Összejött egy dal erejéig Agárdi Szilvi és Pál Dénes. A Voice versenyzői csodálatos kettőst alkottak a Voice párbajában, amely megríkatta a Mestereket is. Épp ezért jött az ötlet, hogy közös dallal indulnak az Eurovíziós Dalfesztivál idei versenyén - tudta meg a Life.hu.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu"A Voice szerkesztői úgy érezték, hogy nagy hatást gyakoroltunk a közönségre, ezért neveztek minket" - árulta el Dénes. A párbajt követően felröppent a hír, hogy a Voice két versenyzője egy párt alkot, de később kiderült, hogy ez nem igaz. "Mély emberi barátság van köztünk, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ezért külön öröm, hogy újra együtt énekelhetünk" - tette hozzá az énekes, aki bevallotta, hogy a színpadon valóban úgy működnek, akár egy szerelmespár. "A dal erejéig beleéljük magunkat abba a helyzetbe, hogy együtt vagyunk, de ez az életben nem működik. Beszéltünk erről a párbajra készülve és megállapodtunk, hogy a távolság és Szilvi fiatalsága miatt nem működne köztünk egy párkapcsolat. Ráadásul most mindketten a karrierünkre koncentrálunk, időnk sem lenne egy kapcsolatra."

A pár a versenyben a Szíveddel láss című dallal szállt versenybe, mellyel a legjobb 30 közé jutottak. "Nem véletlen a dal címe, hiszen ez ránk íródott. Szilvi aliglátó és olyan világot teremtett, amihez nem kellenek szemek. Erről szól ez a szám, aminek a szövegét az Anti Fitness Club énekese, Szabó Tamás írta."

 

Apa lett a Csillag Születik fiatal felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/20130120-huszevesen-apa-lett-a-csillag-szuletik-fiatal-felfedezett-tangoharmonikasa-szabo.html Liptai Claudia és Gesztesi Károly újra együtt!http://www.life.hu/legykepben/20130120-liptai-claudia-musorvezeto-es-gesztesi-karoly-szinesz-ujra-egyutt-lep.html Egy nő miatt hagyta el Johnny Depp színészt a barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130119-egy-no-miatt-hagyta-el-johnny-depp-szineszt-a-baratnoje.html Kórházba szállították a Barátok közt színésznőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130119-korhazba-szallitottak-reszleges-szalagszakadasa-miatt-a-baratok-kozt-szinesznojet-peller.html Válása ihlette a TV2 sztárjának daláthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-cserpes-laura-a-tv2-sztarjanak-dalat-a-valasa-ihlette.html Nagy árat fizetett az ismert színésznő a külföldi sikerérthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-osvart-andrea-szinesznot-itthon-jeloltek-a-legjobb-szinesznonek-jaro-dijra.html Milliókat kapnak közpénzből az ismert magyar zenészek - Majka kipakolt!http://www.life.hu/legykepben/20130119-milliokat-kapnak-kozpenzbol-ismert-jobboldali-zeneszek-akos-es-demjen-ferenc.html Spórolt pénzét áldozta a kutyákra az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130115-mujahid-zoli-kutyaknak-segitett.html