A brit királyi család alkalmazottai ellen egy gyermekotthon korábbi lakói tettek nemrégiben tanúvallomást az esettel kapcsolatban.

De nemcsak a Buckingham-palota háza táján vizsgálódnak a detektívek, hanem a miniszterelnöki hivatalban és bíróságokon is. Mint most kiderült, annak idején Margaret Thatcher kormányának több tagja is 14 év alatti kisfiúkkal szexelt egy London melletti hírhedt vendégházban. A néhai DJ, Jimmy Savile lebukása után a legutóbbi botrányt egy parlamenti képviselő, Tom Watson robbantotta ki. A honatya a parlamentben nyíltan nekiment a legmagasabb pozíciókat betöltő minisztereknek, és nem hagyta ki a királyi család alkalmazottait sem.

AFP

"Az akkori legnagyobb pedofilhálózat tagjai voltak; akadtak köztük miniszterek, bírók, rendőrfőnökök, sztárok és a királyi család alkalmazottai is" - állította Watson a parlamentben, s erről aztán a Daily Star írt bővebben. "A kormányban sokan tudtak arról, hogy a Grafton Close nevelőotthonból szállítják a kisfiúkat az Elm-vendégházba, ahol szexpartikon vetették be őket."

Információk szerit a palota emberei is benne voltak a pedofilhálózatban, és az sem kizárt, hogy a palotába is kerültek gyerekek. Feljelentések miatt a rendőrség razziát tartott még 1982-ben, és nyomozás is indult, de az ügyet hamar eltussolták. Különös az a tény is, hogy a vendégházban azóta magánlakások vannak, amiknek tulajdonosnőjét, Carole Kasirt néhány évre rá holtan találták, mivel túladagolta az inzulinját.

"Mielőtt meghalt, képeket mutatott nekünk egy híres bíróról, aki meztelenül volt lefotózva kisfiúkkal a vendégház szaunájában" - állította a kingstoni bíróságon a nő két barátja, Christopher Fay és Mary Moss.

Forrás: Blikk.hu

 

A legújabb trendek leárazva - Így frissítsd olcsón a ruhatárad!http://www.life.hu/legytrendi/20130118-az-uj-trendek-ruhdarabjai-a-learazasok-alatt.html Oszvald Marika: "Nem áldozom fel magam"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130118-oszvald-marika-egy-kicsit-ferfiasnak-kell-lenni.html Méregdrága gyógyszerek? Itt a megoldáshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130117-olcsobban-is-megkaphatod-meregdraga-gyogyszerek-kikeverve-a-patikabol.html A színész nagy beismerése: megérdemeltük az üzleti kudarcothttp://www.life.hu/legykepben/20130117-becsodolt-a-sztarpar-rekasi-karoly-es-detar-eniko-palinka-biznisze.html Sokkolta a családi titok Jack Nicholsonthttp://www.life.hu/legykepben/20130120-sokkolta-a-csaladi-titok-jack-nicholsont-amikor-37-eves-koraban.html Pénzért kényeztet férfiakat az ismert színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130120-michael-lohan-kiakadt-mert-szerinte-penzert-kenyeztet-ferfiakat-szineszno-lanya.html Még mindig formás az egykori világsztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20130118-fotokon-akkor-es-most-a-spice-girls-lanycsapat-enekensoje-emma.html Liptai Claudia és Gesztesi Károly újra együtt!http://www.life.hu/legykepben/20130120-liptai-claudia-musorvezeto-es-gesztesi-karoly-szinesz-ujra-egyutt-lep.html Szerelem és erotika - Heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130118-a-lifehu-heti-bulvarkokteljaban-szerepel-cameron-diaz-palvin-barbara-orosz.html