Szalmonella-fertőzést kapott a művésznő

kompót szalmonella zongoraművész Szentpéteri Csilla kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan visszatér az élet a nemrég szalmonella-fertőzést kapott zongoraművésznőbe, aki magas lázzal került kórházba, majd napokig infúzióra kötve, egy elkülönítőben várta, hogy meggyógyuljon.

Már otthon lábadozik Szentpéteri Csilla, aki a szalmonella okozta magas láztól ráadásul szívizomgyulladást is kapott. A művésznő most szigorú diétát követ, szinte csak almakompóton él, és sokat sétál a friss levegőn.

"Óvatos vagyok még a gasztronómiai élményeket tekintve, a lucullusi lakomák várólistásak. Érdekes, ilyen helyzetben az ember még egy dobozka élőflórás joghurtnak is hogy tud örülni pár szelet pirítóssal. Sokan írtátok, hogy az almakompótot inkább cukor nélkül tegyem magamévá, így történt, csak a szegfűszeg, fahéj, citromkarikák maradtak. Gyomrocska néha még hangoskodik, szerintem még szalmonella barátunk itt-ott próbálkozik, s az ízületek sem hagytak még a Zongorabolygó fekete-fehér billentyűivel kacérkodni, de láz már egyáltalán nincs és a derűm is kezd visszatérni" - osztotta meg a művésznő egészségéért aggódó rajongóival a legnagyobb közösségi portálon.

www.szentpetericsilla.hu
www.szentpetericsilla.hu

Titokban férjhez ment Szűcs Judith?http://www.life.hu/legykepben/20130121-szucs-judith-enekesno-titokban-ferjhez-ment.htmlErőszakos szex miatt perlik a sorozatsztárthttp://www.life.hu/legykepben/20130121-mark-salling-a-glee-sztarja-eroszakosan-kozosult-baratnojevel-aki-beperelte.htmlMegvan, hogy ki nyeri a Voice-thttp://www.life.hu/legykepben/20130121-mezo-misi-enekese-pal-denes-nyeri-a-voicet-a-lifehu.html44 éves lenne a tragikusan elhunyt szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130121-molnar-csilla-magyar-szepsegkiralyno-44-eves-lenne.htmlSzázezer forintért árulja a testét VV Veronika?http://www.life.hu/legykepben/20130121-vv-veronika-allitolag-szazezer-forintert-vetkozik-es-szexel.htmlVisszatér Magdi anyus az RTL Klubrahttp://www.life.hu/legykepben/20130120-visszater-magdi-anyus-vagyis-fodor-zsoka-az-rtl-klub-a.htmlPuzsér ócsárolja az Oscar-díjathttp://www.life.hu/legykepben/20130118-puzser-robert-kritikus-ocsarolja-az-oscar-dijat.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.