mezőgazdaság vállalkozó Házasodna a gazda tánc Szilveszter gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub nem engedte el gazdája kezét, aki becsajozni sajnos nem tudott, de táncban még bizonyíthatja rátermettségét, férfiasságát - tudta meg a Life.hu.

Ismét feltűnik a képernyőn a Házasodna a gazda című társkereső reality egyik szerelemre vágyó szereplője. A motorozni és quadozni szerető, tiszajenői Szilveszter gazda hamarosan tánccipőt húz, és a Szombat esti lázban igyekszik majd megdobogtatni a gyengébbik nemhez tartozó nézők szívét. Talán az újabb szerepléssel a szerelem is rátalál a 36 éves mezőgazdasági vállalkozóra, aki a párválasztó műsorban igencsak mellényúlt. Végül a szívét legjobban megdobogtató pultoslánnyal sem teljesedett be szerelme, a lány egyszerűen kikosarazta, hiába is tudta volna a gazda elképzelni az életét a dekoratív szőkeséggel.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.