Most már igaz a hír: végre megszületett Shakira és Piqué első gyermeke!

Végre valóban megszületett Shakira és Gerard Piqué első, nagyon várt kisfia, Milan Piqué Mebarak. A hírt maga Shakira osztotta meg a nagyvilággal hivatalos weboldalán.

Forrás: www.shakira.com

A baba január 22-én látta meg a napvilágot Barcelonában. Shakira rögtön magyarázatot is fűzött a pici nevéhez, amely azt jelenti, hogy kedves, szeretetteljes és áldott, ezért választották ezt első gyermeküknek. A kicsi már születése pillanatától tagja a Barcelona FC-nek. A terhességet a nagyközönség is végigkövethette és izgulhatta a párossal, akik előszeretettel osztották meg a világgal a terhes Shakira fotóit, sőt még a baba ultrahangos képét is. Nagyon várjuk az első babafotót is!

Forrás: Facebook / Shakira

Kakukktojás a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130122-zsidro-tamas-nepszeru-fodrasz-is-enekel-a-nagy-duettben.html VV Veronika mégis pénzért vetkőzött és árulta a testét (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130122-vv-veronika-bevallotta-hogy-penzert-vetkozott-es-arulta-a-testet.html Összebalhéztak a magyar zenészek - Meglepő videó!http://www.life.hu/legykepben/20130122-osszebalheztak-a-magyar-zeneszek-dopeman-es-geszti-peter-is-megmondta.html A gyász miatt a munkába menekül Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130122-elhunyt-edesanyjat-gyaszolja-igy-a-munkaba-menekult-detar-eniko-szineszno.html Erdélyi Mónika váltott partnerekkel is el tudná képzelnihttp://www.life.hu/legykepben/20130122-erdelyi-monika-valtott-partnerekkel-is-el-tudna-kepzelni-a-tv2.html