Kocsis Tibor beválthatta nyereményutazását és tíz napot töltött az egzotikus Bali szigetén, ahol veszélyes kalandokban volt része.

Tibi már nagyon várta, hogy végre elutazzon, és a szigeten kipróbálta a vadvízi evezést, ami bár első nekifutásra veszélyesnek tűnt, utána már élvezte az adrenalinsokkot.

Forrás: Kocsis Tibor

"A vadvízi evezés nagyon szép volt és elképesztően izgalmas. Egy szabad olyású folyón, tíz kilométer hosszan, gyönyörű tájon keresztül végigmentünk a pályán, közben pedig meglestük az élővilágot. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ez sikerült. Az elején tartottam tőle, főleg, amikor a túravezetőnk mondta, hogy lesznek veszélyes szakaszok, ahol felborulhatunk, és akkor ne essünk pánikba. De nem volt vészes, igazából sokkal jobban viseltem, mint gondoltam. Mikor megérkeztünk mondták, hogy van egy pálya, ami haladóknak való, úgyhogy ha legközelebb megyek, azt is bevállalom. Az adrenalin olyan dolog, hogy függővé tesz. Előtte tart tőle az ember, aztán már várja az újabb lehetőséget" - mesélte Tibi a Life.hu újságírójának veszélyes élményeiről, amit bármikor szívesen megismételne.

Forrás: Kocsis Tibor

Elraboltak egy magyar újságírót Szíriábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130124-szlanko-balint-magyar-ujsagirot-elraboltak-sziriaban.html Ismét Budapesten forgat Antonio Banderashttp://www.life.hu/legykepben/20130123-antonio-banderas-spanyol-szinesz-budapesten-forgat.html Szégyen! Családja hallani sem akar VV Veronikárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130124-meszaros-veronika-a-valo-vilag-sztarja-elbujdosott-szegyeneben-csaladja-hallani.html Keresztes feláldozta magát az X-Faktorérthttp://www.life.hu/legykepben/20130124-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-is-kiszallhat-a-musorbol.html Kiakadt kollégája szokásán a műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130123-sebestyen-balazs-class-fm-musorvezetoje-kiakadt-kollegaja-rakoczi-ferenc-viselkedesen.html Tóth Vera utoljára nekifut a fogyókúránakhttp://www.life.hu/legykepben/20130123-toth-vera-enekesno-ismet-fogyokurazni-kezdett-ha-nem-fogy-le.html Szabó Zsófi éretlen a szőrös külsőhözhttp://www.life.hu/legykepben/20130123-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-sztarja-eretlen-a-szoros-kulsohoz.html A Barátok közt sztárja a Szombat esti lázbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130118-varga-izabella-szineszno-a-baratok-kozt-cimu-sorozat-ugyvednoje-a.html