Továbbra is szerepel az Abigél című színdarabban Bánfalvy Ágnes, akinek rendező-producer férje a Blikk információi szerint beleszeretett egy ifjú színésznőbe.

Véget ért Bánfalvy Ágnes színésznő és Horváth Csaba több mint 20 éve tartó, legendásnak titulált szerelme, amelyből egy kisfiú is született. A férfit eleinte nem zavarta, hogy a színésznő jóval idősebb nála, a 17 év korkülönbség ellenére sikerült harmóniában élniük, mostanáig.

Forrás: Városmajor Színpad

A Blikk szerint ugyanis a férj egy fiatal, még a pályája elején járó színésznővel, Csöngedi Nikolettel melegedett össze még az Abigél próbáin, pont azén a darabén, amelynek felesége karrierje beindulását köszönhette. A házaspár közösen állította színpadra az Abigél című színdarabot, amelyben természetesen Ági is szerepelt. A felröppent információkkal ellentétben Ági nem távozott Horn Mici szerepéből. "A darab hármas szereposztásban látható, hol Ági, hol Bordán Irén, hol pedig Nyertes Zsuzsa játssza a szerepet" - mondta a Life.hu-nak Horváth Csaba.
Információink szerint a férfi  nem költözött el otthonról, és nem is lesz túl egyszerű számára, ha valóban ki akar lépni házasságából. Feleségével szinte minden vállalkozásuk közös, és az együtt színpadra állított színdarabon kívül egy színészképző stúdiót is működtetnek.

Rendhagyó osztálytalálkozót tervez az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130121-szabo-david-xfaktor-veresnyzoje-rendhagyo-osztalytalalkozot-tervez-egykori-versenytarsaival.html Veszélyes vizekre evezett az X-Faktor nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20130124-kocsis-tibor-xfaktor-nyertese-nyeremenyutazasat-bevaltotta-bali-szigetere-utazott.html Lemondott családjáról az ismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130124-szabo-gyozo-szinesz-a-nagy-duettben-fog-enekelni-csaladjat-ritkan.html Kiderült, kik a Nagy duett sztárpárosaihttp://www.life.hu/legykepben/20130125-ok-a-nagy-duett-sztarparosai-gesztesi-karoly-szinesz-es-csezy.html VV Cristofel két volt barátnője is a a testéből élhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-vv-cristofel-a-valo-vilag-sztarjanak-ket-volt-baratnoje-is.html Átok sújtja a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130124-nador-david-a-tv2-voice-enekese-dontose-csaladjan-atok-ul.html Gyász! Kegyetlen betegség végzett a Voice versenyzőjének édesapjávalhttp://www.life.hu/legykepben/20130124-perutek-janos-a-voice-versenyzojenek-edesapja-meghalt-rakban.html