Még el sem kezdődött A Nagy Duett, Görög Zita és Pataky Attila máris összekülönbözött. A sztárpár az első telefonos egyeztetés során keveredett konfliktusba - tudta meg a Life.hu.

Már a műsor indulása előtt konfliktussal kezdődött Görög Zita és Pataky Attila munkakapcsolata. A Super TV2-n február 10-én induló produkció sztárpárosa rögtön az első, telefonos egyeztetés során összekülönbözött az első műsorban eléneklendő dalukon. A vita kissé el is bizonytalanította a szép modellt. 

Forrás: Super TV2"Attila az első beszélgetés során több mint fél órán át próbált kicsit erőszakosan meggyőzni arról, hogy mi legyen az első dal, amit együtt előadunk. Én azonban nem értettem vele egyet, de eleinte ő ezt nem akarta meghallani" - mondta el Zita a Life.hu újságírójának. "Azonnal kimutattuk mindketten a tigrisfogunkat, hiszen erős, határozott személyiségek vagyunk. Én, az Edda frontembereként ahhoz vagyok hozzászokva, hogy általában az én szavam dönt, és most is arra gondoltam, hogy egy amatőrrel szemben azért az én véleményem hangsúlyosabb lett, de tévedtem. Idő kellett, mire rájöttem, hogy Zita már döntött, és esélyem sincs ezen változtatni" - tette hozzá Pataky Attila, aki szerint nem ez volt az utolsó csörte, amit megvívnak a szép modellel.

"A világnézetünk sem teljesen egyezik. Én úgy érzem, hogy szükségünk lesz felsőbb hatalmak segítségére, hogy minél tovább eljussunk, Zita szerint azonban minden előre meg van írva. Emiatt is biztos lesznek még vitáink. Ugyanakkor az első személyes találkozásunkkor kiderült, hogy nagyon sok dologban haosnlítunk, és úgy érzem, hogy jó és erős párost alkotunk majd" - szögezte le Pataky.

Veszélyes vizekre evezett az X-Faktor nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20130124-kocsis-tibor-xfaktor-nyertese-nyeremenyutazasat-bevaltotta-bali-szigetere-utazott.html Lemondott családjáról az ismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130124-szabo-gyozo-szinesz-a-nagy-duettben-fog-enekelni-csaladjat-ritkan.html Kiderült, kik a Nagy duett sztárpárosaihttp://www.life.hu/legykepben/20130125-ok-a-nagy-duett-sztarparosai-gesztesi-karoly-szinesz-es-csezy.html VV Cristofel két volt barátnője is a a testéből élhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-vv-cristofel-a-valo-vilag-sztarjanak-ket-volt-baratnoje-is.html Átok sújtja a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130124-nador-david-a-tv2-voice-enekese-dontose-csaladjan-atok-ul.html