Miskolc polgármestere, Kriza Ákos meglepő üzenettel fordult a lakossághoz.

Miskolc polgármestere bevetette magát a város szülötte, a Voice döntőjébe jutott versenyző Pál Dénes érdekében, aki az elmúlt öt hét alatt százezrek kedvence lett, és nem csak a városban. A polgármester a helyi tévében szólt a lakossághoz az egyetemista fiú érdekében.

Tv2

"Együtt kell miskolciként drukkolni, hogy még magasabb pódiumra léphessen. Arra kérek minden miskolcit, hogy szavazatával támogassa Pál Dénest a döntőben. Komoly kitörési pont lehet Miskolcnak, ha minden egyes tehetség mögé beáll a város" - szólt az üzenet a lakossághoz.

 

Nem tette ki férje Bánfalvy Ágit az Abigélbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-banfalvy-agnes-tovabbra-is-szerepel-az-abigel-cimu-szindarabban-annak.html Rendhagyó osztálytalálkozót tervez az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130121-szabo-david-xfaktor-veresnyzoje-rendhagyo-osztalytalalkozot-tervez-egykori-versenytarsaival.html Veszélyes vizekre evezett az X-Faktor nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20130124-kocsis-tibor-xfaktor-nyertese-nyeremenyutazasat-bevaltotta-bali-szigetere-utazott.html Lemondott családjáról az ismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130124-szabo-gyozo-szinesz-a-nagy-duettben-fog-enekelni-csaladjat-ritkan.html Kiderült, kik a Nagy duett sztárpárosaihttp://www.life.hu/legykepben/20130125-ok-a-nagy-duett-sztarparosai-gesztesi-karoly-szinesz-es-csezy.html