Pákó tegnap éjszaka szerencsésen megérkezett Mauritániába, ráadásul még a mezőnyt is leelőzte- tudta meg a Life.hu.

Nem volt elég Pákónak, hogy végre beeengedték Afrikába, azonnal be is előzte a csapatot.Repülővel érkezett ma délelőtt Mauritániába, és itt várja be navigátorát, Czakó Józsit, aki még dél Marokkóban jár egy másik csapattal. Pákó egyébként nem szállodában aludt, hanem elmondása szerint, valamiféle átmeneti szálláson. Rettenetesen sok volt a szúnyog, aludni sem lehet tőlük, de legalább nyári melegben. A beígért vigaszbuli fáradtság  miatt elmaradt, de délelőtt már Pákó kipihenve dalolt.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Pákó a Celeb vagyok, ments ki innen műsorban

A versenyzők egyetlen afrikai állampolgárságú versenyzőjét Pákót a határőrök a Genovából Marokkóba tartó kompról leszállították,  mert nem volt érvényes marokkói vízuma.Pákónak meg kellett várnia, míg a másnap beadott vízumkérelmét elbírálták.

Végre benézhetünk a magyar playmate lábai közé!http://www.life.hu/legykepben/20130201-bodi-sylvi-magyar-playmate-szettarta-labait.html Így még sosem láttuk Csonka Picit!http://www.life.hu/legykepben/20130201-csonka-andras-az-rtl-klub-sztarja-meglepoen-nez-ki-o.html Borzalmas év van Toncsi mögötthttp://www.life.hu/legykepben/20130201-balint-antonia-magyar-szepsegkiralyno-mogott-borzalmas-ev-van-nagyon-megviseltek.html Halott édesanyjáról ír könyvet D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/legykepben/20130201-dtoth-kriszta-magyar-musorvezeto-konyvet-ir-halott-edesanyjarol.html