Amerikában került kórházba a magyar énekes

betegség kórház nyaralás vírus Mujahid Zoli énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mujahid Zoli nyaralni és dolgozni érkezett Amerikába, de egy kórházban kötött ki, ahol nem voltak hajlandóak ellátni. Az énekes a Life.hu újságírójának mesélt a furcsa bánásmódról.

Zoli a pihenés mellett dolgozni is szeretett volna Amerikában, egy kiadó várta is dalfelvételére, de a betegsége közbeszólt.
"Sajnos Amerikában megbetegedtem, és a produceremmel abban a helyzetben azt láttuk a legjobb megoldásnak, ha szüneteltetjük a kiadók látogatását. Egyébként utólag kiderült, hogy a repülőgépen kaptam el egy vírust, ami miatt öt napig az ágyat nyomtam. Be kellett mennem a sürgősségi osztályra, annyira rosszul éreztem magam. Ott közölték, hogy nem látnak el, csak ha kifizetek egy nagyon magas összeget. Nem fizettem, és felháborítónak tartottam, hogy az alapellátást sem kaptam meg, annak ellenére, hogy volt biztosításom. A nyaralás ettől függetlenül jól sikerült, szakmailag azonban későbbre kellett halasztani a munkákat" - mesélte Zoli.

Forrás: Mujahid Zoltán
Forrás: Mujahid Zoltán

Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, hogy ne maradj le semmiről!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.