Szinetár Dóra volt férje a TV2 Szuper MOKKA adásában fejtette ki véleményét arról, hogy a színésznő Dopemannel került egy párba A Nagy Duett műsorában.

Furcsa párokat alkottak a TV2 szerkesztői, de legtöbben a Szinetár Dóra-Dopeman párosra csodálkoztak rá, hiszen a finom színésznő és a szókimondó rapper igazán pikáns együttest alkottak a műsorban.
"Dórit könnyű berángatni ezekbe az imázsromboló dolgokba, úgyhogy kapva kapott az alkalmon. Egy ilyen műsor tervezésénél ez úgy működik, hogy megkérdezik a résztvevőket, van-e kedve X-szel Y-nal együtt dolgozni. Dóra mikor meghallotta Dopeman nevét, nagyon megörült és állítólag ez visszafelé is így működött" - mesélte mosolyogva Zoli. A Szinetár-Dopeman páros a zsűri szavazata alapján a negyedik helyen végzett a Váradi Roma Café Egész éjjel figyeltél című dalával.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu, SuperTV2

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!

 
Beindult az élete az X-Faktor győztesénekhttp://www.life.hu/legykepben/20130208-olah-gergo-xfaktor-gyoztesenek-nincs-szabadideje-miota-budapestre-koltozott.html Mostohája kínozta Szita Bencéthttp://www.life.hu/legykepben/20130211-szita-bencet-a-mostohaja-kinozta-elore-megtervezte-a-kisfiu-kivegzeset.html Gáspár Laci undok volt és nem nyilatkozott - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130210-gaspar-laci-undok-volt-es-nem-nyilatkozott-a-dal-musor.html Szalagok fogják össze Kovács Lázár combjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130208-kovacs-lazar-sztarszakacs-detar-eniko-szineszno-partnere-a-nagy-duettben.html Megszabadulna ruhájától a ValóVilág szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130208-vv-vera-kertesz-vera-megszabadulna-ruhajatol-elarverezi-egy-beteg-kiskutyanak.html Gyászol a F1-es autóversenyzőhttp://www.life.hu/legykepben/20130210-gyaszol-a-f1es-autoversenyzo-david-coulthard-akinek-holtan-talaltak-35.html Írtózik a nőies ruháktól Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130210-cseke-katinka-szineszno-kiborult-a-nagy-duett-probajan-a.html