A túlhajszoltság és a rossz gyógyszerezés miatt került a pszichiátriára a legendás magyar zenész, Som Lajos. A 65 éves basszusgitáros majdnem lebénult a félrekezelés miatt.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!


A túlhajszoltság miatt idegösszeroppanást kapott Som Lajos, a Neoton, a Taurus, a Piramis együttesek tagja. A legendás zenészt az egyik budapesti kórház pszichiátriai osztályán kezelték, ahova már csak a kontroll miatt jár vissza. A napokban ugyanis egyhónapos bentfekvés után járóbeteggé nyilvánították - tudta meg a Blikk.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A zenész máris komoly harcot vív az orvosokkal, akik nyugalomra intik, ő azonban a kórházban is csak a munkára tudott gondolni. Bent könyvet írt, kint zenét szerez és klipeket készít. Som Lajos a bulvárlapnak azt is elmesélte, nemcsak a sok munka miatti kimerülés okozott bajt, hanem a rossz gyógyszerezés is. Az állandó szédülés, a fejfájás mellett a végtagjait is alig tudta mozgatni, úgy érezte, lebénul. A kórházban egyébként nem érezte rosszul magát, hiszen az osztályon sok író, költő és festő is feküdt, akiknek élvezte a társaságát.

Szerelem helyett diétázik Szabó Zsófihttp://www.life.hu/legykepben/20130214-szabo-zsofi-szineszno-a-szerelem-helyett-a-fogyokurat-valasztotta.html Dopeman öltözteti a stylistothttp://www.life.hu/legykepben/20130215-dopeman-laci-a-nagy-duett-sztarja-oltozteti-lakatos-markot-a.html Tagadja a magyar sztárpár a szakításthttp://www.life.hu/legykepben/20130215-tolvai-reni-es-kallaysaunders-andras-enekesek-tagadjak-a-szakitasukrol-felroppeno.html Megsérült a Barátok közt színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130215-varga-izabella-a-baratok-kozt-sorozat-szinesznoje-megserult-a-szombat.html Bódi Sylvin nem fog az időhttp://www.life.hu/legykepben/20130213-bodi-sylvi-modell-nem-oregszik-nem-rancosodik.html A világörökség része lett Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20130213-csezy-enekesno-nagymamaja-kisjanko-bori-alkotta-meg-az-elso-matyo.html Cserbenhagyta kollégáit Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130215-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-cserben-hagyta-kollegait-nem-ment.html 13 éven át félrelépett Fábry Sándor?http://www.life.hu/legykepben/20130215-fabry-sandor-magyar-showman-13-even-at-csalta-parjat.html