idegösszeomlás pszichiátria Som Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A túlhajszoltság és a rossz gyógyszerezés miatt került a pszichiátriára a legendás magyar zenész, Som Lajos. A 65 éves basszusgitáros majdnem lebénult a félrekezelés miatt.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


A túlhajszoltság miatt idegösszeroppanást kapott Som Lajos, a Neoton, a Taurus, a Piramis együttesek tagja. A legendás zenészt az egyik budapesti kórház pszichiátriai osztályán kezelték, ahova már csak a kontroll miatt jár vissza. A napokban ugyanis egyhónapos bentfekvés után járóbeteggé nyilvánították - tudta meg a Blikk.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A zenész máris komoly harcot vív az orvosokkal, akik nyugalomra intik, ő azonban a kórházban is csak a munkára tudott gondolni. Bent könyvet írt, kint zenét szerez és klipeket készít. Som Lajos a bulvárlapnak azt is elmesélte, nemcsak a sok munka miatti kimerülés okozott bajt, hanem a rossz gyógyszerezés is. Az állandó szédülés, a fejfájás mellett a végtagjait is alig tudta mozgatni, úgy érezte, lebénul. A kórházban egyébként nem érezte rosszul magát, hiszen az osztályon sok író, költő és festő is feküdt, akiknek élvezte a társaságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.