Sokan kritizálják Erdélyi Mónikát az öltözködési stílusa és a hajviselete miatt. A TV2 sztárja azonban nem foglalkozik ezekkel a véleményekkel, magabiztosan lép megszokott öltözékében hétről hétre A Nagy Duett színpadára.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is! A sztárok átalakulását és stílustippjeit pedig kövesd a StílusZsaru oldalon!


Részben együttműködik A Nagy Duett stylistjával Erdélyi Mónika, aki azonban bizonyos dolgokból nem enged, mert abban hisz, hogy a jól bevált öltözékei hozzásegítik a sikerhez - tudta meg a Life.hu.

Forrás: SuperTV2


"Ragaszkodom a nadrághoz, mert bőven elég ez az új helyzet, hogy énekelek, nem kell, hogy még egy szoknya vagy egy magas sarkú cipő is nehezítse a dolgomat. Ha valaki emiatt kritizál, annak azt üzenem, hogy jöjjön fel a színpadra, énekeljen miniszoknyában, tíz centis sarkakkal és utána kritizáljon" - üzente Erdélyi Mónika a kinézete miatt fanyalgóknak.

"Engem nem zavarnak ezek a kritikák, meg sem hallom őket. Ha foglalkoznék velük, nem maradna időm a munkámra. Én arra törekszem, hogy a maximumot nyújtsam, még mosogatás közben is a szöveget magolom, énekelek. Nem akarom, hogy épp az öltözékem nehezítse az életemet. Megszóltak azért is, hogy úgy nézek ki, mint egy háztartásbeli. Két gyerekem van és valóban vezetek háztartást. Nem járhatok nagyestélyiben!" - fakadt ki a Super TV2 sztárja, aki azonban valamelyest mégis enged a stylist akaratának.

"Voltam már szoknyában is, és azt is engedem, hogy a frizurámon változtassanak. De ahhoz ragaszkodom, hogy a ruha, amiben színpadra lépek, számomra észrevétlen maradjon. A közönség persze lásson csinosnak, de engem ne gátoljon semmiben egy rosszul megválasztott ruhadarab vagy cipő."

Rettenetesen lefogyott Ronaldohttp://www.life.hu/legykepben/20130216-lefogyott-es-megszabadult-hatalmas-testtomegetol-a-vilaghiru-brazil-focista-ronaldo.html Kórházba került a Republic énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-ujra-korhazba-kerult-a-republic-egyuttes-enekese-cipo.html Milliós büntetést kapott a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-millios-buntetest-kapott-a-tv2-musorvezetoje-liptai-claudia-amiert-elhunyt.html Betegen készül A Nagy Duettre Pimaszúrhttp://www.life.hu/legykepben/20130215-papp-gergo-pimaszur-az-aktiv-musorvezetoje-betegen-keszul-a-nagy.html Ötödjére is apa lesz Deutsch Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130216-otodik-gyermekevel-terhes-deutsch-tamas-politikus-felesege-lazsanyi-erika-a.html Szerelem helyett diétázik Szabó Zsófihttp://www.life.hu/legykepben/20130214-szabo-zsofi-szineszno-a-szerelem-helyett-a-fogyokurat-valasztotta.html