A szexi lemezlovas rengeteget utazik és szereti a kalandokat is, de a venezuelai és mexikói izgalmakat szívesen kihagyta volna az életéből.

Voksán Virág bátor, vagány nő, de venezuelai és mexikói fellépésein több olyan pillanat is akadt, amikor meghűlt az ereiben a vér. "Nehezen ijedek meg, mert nem vagyok egy stresszelős típus, de voltam már olyan helyzetben, amikor csak az őrangyalomban bíztam" - mesélte a Borsnak Virág.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Venezuelában játszottam egy tizenhat éves lány szülinapi buliján mint meglepetésvendég. A szülei meghívtak egy étterembe, és belépve azonnal feltűnt, hogy mindenhol áthúzott fegyvert ábrázoló ábrákat raktak ki, jelezve, nem szabad pisztolyt bevinni. Bent, nem messze tőlünk három férfi tárgyalt egyre vehemensebben, majd ketten mégis előkapták a fegyverüket. Fejvesztve menekültek a vendégek a helyszínről. Egy pillanatra halálfélelem kerülgetett, és a háziasszony sem nyugtatott meg, amikor közölte, hogy errefelé ez sűrűn előfordul" - folytatta Virág, aki a rossz közbiztonság miatt sehova nem merészkedett egyedül.

"Mexikóban volt egy eset, amikor egyszerre turnéztam és fotóztam, és mindenhová két testőr kísért. Egy alkalommal 400 dollárt (több mint nyolcvanezer forint) elloptak a pénztárcámból, amit senki más nem követhetett el, csak ők, mert csak a testőreim fértek hozzá a táskámhoz" - jelentette ki határozottan az egykori playmate, aki minden utazására alaposan felkészül.

"Tudatosan figyelek arra, hogy csak olyan ékszert vegyek fel, amelyről messziről lerí, hogy bizsu, és táskából, cipőből sem a legmárkásabbakat választom, mert egyből letépnék rólam" - nevetett a szexi DJ.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!
A sztárok átalakulását és stílustippjeit pedig kövesd a StílusZsaru oldalon!Dögösebb mint valaha Jennifer Love Hewitthttp://www.life.hu/legykepben/20130216-dogosebb-mint-valaha-jennifer-love-hewitt-szineszno-aki-jogaval-es.html Rettenetesen lefogyott Ronaldohttp://www.life.hu/legykepben/20130216-lefogyott-es-megszabadult-hatalmas-testtomegetol-a-vilaghiru-brazil-focista-ronaldo.html Kórházba került a Republic énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-ujra-korhazba-kerult-a-republic-egyuttes-enekese-cipo.html Milliós büntetést kapott a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-millios-buntetest-kapott-a-tv2-musorvezetoje-liptai-claudia-amiert-elhunyt.html Betegen készül A Nagy Duettre Pimaszúrhttp://www.life.hu/legykepben/20130215-papp-gergo-pimaszur-az-aktiv-musorvezetoje-betegen-keszul-a-nagy.html Petting és New Yorkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130215-carrie-naploja-kritika-a-szex-es-new-york-kezdeteirol.html Szexuálisan bántalmazták a színésznőthttp://www.life.hu/szorakozz/20130215-thandie-newton-brit-szinesznot-18-evesen-egy-rendezo-szexualisan-bantalmazta.html Hitler kedvenc színésznője - Elfeledett sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130214-alla-nazimova-pola-negri-anna-pavlova-elfeledett-sztarok.html