Lövöldözésbe keveredett és kirabolták Voksán Virágot

Dél-Amerika lövöldözés kirabolták Voksán Virág lemezlovas utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi lemezlovas rengeteget utazik és szereti a kalandokat is, de a venezuelai és mexikói izgalmakat szívesen kihagyta volna az életéből.

Voksán Virág bátor, vagány nő, de venezuelai és mexikói fellépésein több olyan pillanat is akadt, amikor meghűlt az ereiben a vér. "Nehezen ijedek meg, mert nem vagyok egy stresszelős típus, de voltam már olyan helyzetben, amikor csak az őrangyalomban bíztam" - mesélte a Borsnak Virág.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Venezuelában játszottam egy tizenhat éves lány szülinapi buliján mint meglepetésvendég. A szülei meghívtak egy étterembe, és belépve azonnal feltűnt, hogy mindenhol áthúzott fegyvert ábrázoló ábrákat raktak ki, jelezve, nem szabad pisztolyt bevinni. Bent, nem messze tőlünk három férfi tárgyalt egyre vehemensebben, majd ketten mégis előkapták a fegyverüket. Fejvesztve menekültek a vendégek a helyszínről. Egy pillanatra halálfélelem kerülgetett, és a háziasszony sem nyugtatott meg, amikor közölte, hogy errefelé ez sűrűn előfordul" - folytatta Virág, aki a rossz közbiztonság miatt sehova nem merészkedett egyedül.

"Mexikóban volt egy eset, amikor egyszerre turnéztam és fotóztam, és mindenhová két testőr kísért. Egy alkalommal 400 dollárt (több mint nyolcvanezer forint) elloptak a pénztárcámból, amit senki más nem követhetett el, csak ők, mert csak a testőreim fértek hozzá a táskámhoz" - jelentette ki határozottan az egykori playmate, aki minden utazására alaposan felkészül.

"Tudatosan figyelek arra, hogy csak olyan ékszert vegyek fel, amelyről messziről lerí, hogy bizsu, és táskából, cipőből sem a legmárkásabbakat választom, mert egyből letépnék rólam" - nevetett a szexi DJ.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!
A sztárok átalakulását és stílustippjeit pedig kövesd a StílusZsaru oldalon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.