Thandie Newton színésznő rendező szex szexuális bántalmazás casting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40-éves brit színésznő komoly vallomást tett. Thandie Newtont 18 évesen szexuálisan kihasználta egy rendező szereplőválogatás közben.

A gyönyörű színésznőnek, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Crash és a Mission Impossible II nagy kő esett le a szívéről, amikor elmondta a nyilvánosságnak, hogyan használta ki szexuálisan egy rendező, akinek a nevét nem akarja nyilvánosságra hozni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Egy képernyőpróba volt. Két másik ember is volt a szobában - a rendező és a castingrendező, aki egy nő volt. A rendező arra kért, hogy széttett lábakkal üljek, sőt rakjam fel a lábam a szék karfájára. A kamerát oda irányították, ahol be lehetett látni a szoknyám alá" - mesélte a törékeny színésznő, aki azóta már két gyermek boldog édesanyja.

"Még mielőtt elkezdhettem volna a dialógust, azt mondta nekem a rendező, hogy gondoljak arra, milyen lenne a partneremmel szeretkezni" - a színésznő különösnek találta a helyzetet, de azt gondolta, hogy ha a rendező és a másik személy is ott van, akkor ez biztos normális. Évekkel később kiderült, hogy a videofelvétel több üzletemberhez is eljutott.

Thandie Newton a nők elleni erőszak ellen lépett fel történetével

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, íme az Akkor és Most oldal!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.