Ötödjére is apa lesz Deutsch Tamás

Fidesz terhesség házasság politikus Deutsch Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét apai örömök elé néz Deutsch Tamás. Késő tavasszal születik meg ötödik gyermeke.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, íme az Akkor és Most oldal!




Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Deutsch tavaly év végén vette feleségül Lazsányi Erikát, aki ezek szerint akkor már áldott állapotban volt: a gyermek augusztusban foganhatott. A pár pontosan 2012. 12. 12-ére tűzte ki az esküvő napját. Nászútra Amerikába mentek.

A politikus felesége az MTK-nál a ritmikus gimnasztika szakosztály vezetője és vezetőedzője, annál a sportklubnál tehát, amelynek elnöke 2010 óta Deutsc­h Tamás. A fiatalasszony egyébként maga is aktívan ritmikus gimnasztikázott, volt válogatott is. Talán ennek is köszönhető, hogy abszolút jól viseli a várandós heteket.

"Szeretném tartani magamat ahhoz az évekkel ezelőtt hozott döntésemhez, hogy a magánéletemről nem beszélek. De az európai képviselői munkámról, a Fideszről vagy az MTK-ról nagyon szívesen" - nyilatkozta mosolyogva Deutsch a Blikknek.

A politikusnak eddig négy gyereke van. Első feleségével, Fesszel Krisztinával Dávid (24), aztán Bence (21), majd Fruzsina (11) érkezésének örülhettek; az idősebb fiú ma az MTK labdarúgója. 1989-től 2004-ig tartó első házassága idején ugyanakkor sportminiszteri titkárságvezetőjétől, Urr Anitától is született egy fia: Zalán (13). Második frigyét (2005-2008) Für Ágnessel, Für Lajos volt MDF-es honvédelmi miniszter lányával kötötte - ebből a kapcsolatból nincs közös utód, viszont együtt nevelték Ágnes két gyermekét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.