Arnold Schwarzenegger szabadidő találka édesapa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házvezetőnőjétől született fia egyre többször tűnik fel Arnold Schwarzenegger oldalán.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig sztárokról keresel régi képeket, íme az Akkor és Most oldal!



Egy ebéd egy felkapott Beverly Hills-i étteremben, egy londoni bevásárlókörút - úgy tűnik, Arnold Schwarzenegger minden lehetőséget megragad, hogy fiával tölthesse együtt kevés szabadidejét. Patrick nemrég legújabb filmjének londoni premierjére is elkísérte édesapját, amelyet egy közös vásárlás és nézelődés követett.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A több éven át tartó szerelmi viszonyból született Patrick Kalifornia kormányzójának házvezetőnőjétől. A fiú ma már 19 éves, főiskolára jár, emellett pedig a modellkedéssel és a színészettel is megpróbálkozott már.

A legújabb hírek szerint már dolgoznak a Terminátor 5. forgatókönyvén, amely várhatóan még ebben az évben elkészül, így Schwarzenegger úr valószínűleg kevesebb időt tud majd áldozni fiára a forgatások mellett - melynek bepótlását talán már most elkezdte a 65 éves színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.