Három év után újra szerelmes Kasza Tibi - tudta meg a Life.hu. Az énekes a legnagyobb közösségi oldalon osztotta meg boldogságát barátaival.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!


Megtört a jég! 3 év után ismét szerelmes Kasza Tibi, aki a nagyvilággal is megosztotta örömét. Párja, Andrea egy nagyon csinos, barna hajú modell, aki már A Nagy Duett vasárnapi élő show-jára is elkísérte az énekest és az első sorban ülve hallgatta Tibi csípős megjegyzéseit.

Kasza Tibi Facebook

Kasza Tibi szinglisége régóta bulvártéma volt, a Class FM Morning Show című műsorában sokáig élcelődtek az egyedülálló énekessel, aki nyáron - játékból - elvette feleségül a műsor akkori hírszerkesztőjét, Kőváry Anettet is. Januárban még arról szóltak a hírek, hogy Thaiföldön szerelmbe esett egy 20 éves, Zsófi nevű lánnyal, ám úgy tűnik, hogy az a románc csak rövid ideig tartott. Most azonban valóban rátalált a szerelem, és nem elképzelhetetlen, hogy az énekes ezúttal végre megállapodik kedvese oldalán.

Katy Perry ujjára máris gyűrűt húztakhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-katy-perry-enekesno-ujjara-maris-gyurut-huzott-valentinnap-alkalmabol-baratja.html Exkluzív! Meztelenre vetkőzött VV Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-nadai-aniko-a-valo-vilag-egykori-sztarja-meztelenre-vetkozott-a.html Cápaveszélyben fürdött Voksán Virághttp://www.life.hu/legykepben/20130219-voksan-virag-djflower-braziliaban-a-karnevalon-lepett-fel-es.html Gyászol Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-delhusa-gjon-enekes-kisbabajat-gyaszolja.html Fábryn csámcsognak a rádiósokhttp://www.life.hu/legykepben/20130218-fabry-sandoron-csamsogtak-a-class-fm-reggeli-musoraban-sebestyen-balazsek.html