implantátum dj Voksán Virág fenék karnevál brazil karnevál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veszélyes helyen fürdött meg Voksán Virág, aki a riói karnevál egyetlen magyar fellépőjeként egészen közelről megcsodálhatta a brazil fenékimplantátumokat is.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, ajánljuk az Akkor és Most oldalt!




Forrás: DJ FLOWER
Forrás: DJ FLOWER


"Nagyon klassz meleg volt, 33 fok, így kihagyhatatlan volt, hogy megfürödjek az óceánban. Érdekes, hogy itt nem olyan meleg a víz, mint Dubajban, de ez nem tartott vissza. Igazából csak a helyiek tudtak hatással lenni a fürdőzésemre, figyelmeztettek, hogy ne menjek túl mélyre, ugyanis itt cápaveszély van" - mesélte nevetve Virág, aki teljesen ellazult a brazil forgatagban. Már az első nap megszabadult a védjegyévé vált 16 cm magas sarkú cipőtől, és végig mezítláb élvezte a karnevált. A brazil női fenékimplantátumon viszont kiakadt.
"Azt hittem, gyönyörű nőket fogok látni, de csalódtam. Amelyik nőnek nem volt narancsbőrös a feneke, az egyértelműen fenékimplantátumot viselt. Valahogy olyan természetellenesen feszült a bőrük a hátsójukon. Soha nem tetetnék be ilyen implantátumot, inkább továbbra is keményen edzek a hátsómra" - árulta el a sikeres DJ.

Gyászol Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-delhusa-gjon-enekes-kisbabajat-gyaszolja.htmlFábryn csámcsognak a rádiósokhttp://www.life.hu/legykepben/20130218-fabry-sandoron-csamsogtak-a-class-fm-reggeli-musoraban-sebestyen-balazsek.htmlIsmét milliomosba szerelmes Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/legykepben/20130219-debreczeni-zita-magyar-modell-ismet-milliomosba-szerelmes.htmlKibékült szerelmével a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-cseke-katinka-a-nagy-duett-sztarja-ujbol-beszeloviszonyban-van-arab.htmlLerántotta a családi titokról a leplet Wolf Katihttp://www.life.hu/legykepben/20130214-wolf-kati-az-xfaktor-sztarja-elarulta-titkat.htmlFelismerhetetlenre fogyott Boy Georgehttp://www.life.hu/legykepben/20130218-boy-george-homoszexualis-enekes-latvanyosan-lefogyott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.