Második gyermekével várandós Garas Dezső menye, Balla Eszter. A színésznő a terhessége negyedik hónapjában jár.

Nagy a boldogság a Garas családban, hiszen második gyermekét várja Balla Eszter, aki a negyedik hónapban jár. Azért is különösen nagy öröm ez, hiszen a szép színésznő és Garas Dániel első gyermeke, a négyéves Emma Down-szindrómával született. Ennek ellenére az egész család - köztük az egy éve elhunyt legendás nagypapa, Garas Dezső is - rajongva szeretik a kislányt. 

Balla Eszter és férje tervezték a második babát, akinek érkezését már nagyon várják. A család egyetlen fájdalma, hogy ezt a picit Garas Dezső már nem ismerheti meg. "A negyedik hónapban vagyok, pontosabban a tizenötödik hétben. Amióta 2008-ban Emma megszületett, szerettünk volna neki testvért" - árulta el Balla Eszter a Madách TV-nek. A szép színésznő először a férjével osztotta meg a nagy hírt.

Nem sikerült felébreszteni Cipőthttp://www.life.hu/legykepben/20130222-bodi-laszlo-cipo-a-republic-frontembere-melyaltatasban-van-nem-tudtak.html Kínos szexjelenetben a sorozatsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/20130221-szexjelenet-a-az-ejjel-nappal-budapest-sorozatban-a-naiv.html Kerítőnő lett Balázs Klárikahttp://www.life.hu/legykepben/20130218-balazs-klarika-a-nagy-duett-sztarja-keritono-lett.html Esküvői ruhában a kétgyermekes sztáranyukahttp://www.life.hu/legykepben/20130220-epres-panni-magyar-modell-ujra-eskuvoi-ruhaba-bujt.html Bándy Kata testét összeharapdálta a gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130221-bandy-kata-testet-osszeharapdalta-a-gyilkosa.html