Garas Dániel színésznő terhesség Garas Dezső várandós Balla Eszter Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekével várandós Garas Dezső menye, Balla Eszter. A színésznő a terhessége negyedik hónapjában jár.

Nagy a boldogság a Garas családban, hiszen második gyermekét várja Balla Eszter, aki a negyedik hónapban jár. Azért is különösen nagy öröm ez, hiszen a szép színésznő és Garas Dániel első gyermeke, a négyéves Emma Down-szindrómával született. Ennek ellenére az egész család - köztük az egy éve elhunyt legendás nagypapa, Garas Dezső is - rajongva szeretik a kislányt.

Balla Eszter és férje tervezték a második babát, akinek érkezését már nagyon várják. A család egyetlen fájdalma, hogy ezt a picit Garas Dezső már nem ismerheti meg. "A negyedik hónapban vagyok, pontosabban a tizenötödik hétben. Amióta 2008-ban Emma megszületett, szerettünk volna neki testvért" - árulta el Balla Eszter a Madách TV-nek. A szép színésznő először a férjével osztotta meg a nagy hírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.