Molnár Anikó is segít Szecsődi Karinak a nővé válásban. A ValóVilág sztárja sminktetoválásokkal és sminktanácsokkal igyekszik barátnőjének a nemi átalakulásban - tudta meg a Life.hu.

Már évek óta jó viszonyban van egymással Molnár Anikó és Szecsődi Kari, és most az egykori valóságshow-hős is segít abban, hogy a transzszexuális énekes igazán nővé válhasson. "2008-ban találkoztunk egy Megasztár klubkoncerten, ahol Kari a nyakamba ugrott. Nagyon meglepett, hiszen akkor ő volt ünnepelt sztár és mégis közölte velem, hogy mennyire szeret. Azóta is rendszeresen tartjuk a kapcsolatot" - idézi fel Anikó, aki miután hazatért Amerikából, megkereste az énekest.

Forrás: Facebook

"Már akkor hallottam a nemi átalakításáról, amikor kimentem Los Angelesbe, de nekem semmi bajom ezzel. Sőt, örülök, hogy Kari legalább őszintén felvállalja önmagát. Amikor a hazatérésem után újra találkoztunk, felajánlottam neki, hogy elkészítem a szemöldök- és a szájkontúr-vonalának tetoválását. Emellett sminktanácsokkal is ellátom" - tette hozzá Anikó, aki Kari szemöldökét már ki is tetoválta. "Kari nem hisztizett, jól tűrte a fájdalmat és a 3 órás beavatkozást. Csak azzal volt gondja, hogy a szemébe világított a lámpa" - nevetett a ValóVilág egykori sztárja, akiről köztudott, hogy akár mellbimbót is tetovál, de Kari esetében erre nem lesz szükség. "Szerencsére Kari mellbimbójának semmi baja, így mellbimbótetoválást nem fogunk csinálni."

Molnár Anikó szerint nem véletlen, hogy Szecsődi Karival egymásra találtak. "Mindketten őszinte emberek vagyunk és sok bántás ér minket amiatt, hogy vállaljuk önmagunkat. Így aztán megértjük egymást. Jókat beszélgetünk, röhögünk és egymás problémáit is átérezzük"- szögezte le Anikó.

Álomfejtő segítségét kérte Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/legykepben/20130221-sebestyen-balazs-class-fm-morning-show-musorvezetoje-alomfejto-segitseget-kerte.html Kipróbálta a terhességet a magyar színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130221-fenyo-ivan-szineszmusorvezeto-kiprobalta-milyen-erzes-terhes-nonek-lenni.html Második gyermekével várandós Balla Eszterhttp://www.life.hu/legykepben/20130222-balla-eszter-magyar-szineszno-ismet-terhes-garas-dezso-masodik-unokajat.html Nem sikerült felébreszteni Cipőthttp://www.life.hu/legykepben/20130222-bodi-laszlo-cipo-a-republic-frontembere-melyaltatasban-van-nem-tudtak.html Kínos szexjelenetben a sorozatsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/20130221-szexjelenet-a-az-ejjel-nappal-budapest-sorozatban-a-naiv.html