Megérinthettük Szecsődi Kari új mellét!

mell operáció Dr.Tizedes György Videolife transzvesztita érintés Szecsődi Karcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Riporterünk a szorítókötés lekerülése után első fehér férfiként érinthette meg Szecsődi Kari melleit. Az egykori megasztárost operáló orvos, dr. Tizedes György elárulta, milyen operáció van még hátra ahhoz, hogy Kari teljesen nőnek érezhesse magát. Az is kiderült, meddig fog még szőrösödni a melle.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=uOVwbrWQN2buGqCG

Se feleség, se gyerekek! Magányosan marad a születésnapján Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20120925-rekasi-karoly-a-baratok-kozt-szinesze-maganyosan-onkentes-szamuzetesben-unnepli.htmlKiderült, ki vonult volna be a börtönbe Stohl András helyett!http://www.life.hu/legykepben/20120924-stohl-andras-szinesz-helyett-bevonult-volna-egy-down-szindromas.htmlExkluzív! Megmutatta melleit a frissen operált Szecsődi Karihttp://www.life.hu/legykepben/20120924-szecsodi-karcsi-kari-megasztar-transzexualis-enekese-megmutatta-frissen-operalt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.