Nem lehetett túl egyszerű a kisfiú Sebestyén Balázs szüleinek lenni, ugyanis a sikeres műsorvezetőt gyerekként egymás után érték a balesetek.

 

Balázs kifejezetten aktív kisgyermek volt, szinte nincs olyan fajta gyerekbaleset, amelyből ne vette volna ki a részét.
"Nagyon sok balesetem volt gyermekkoromban. Az áramba nyúlástól kezdve a villanypásztorba esésig, amit csak el lehet képzelni. Számtalan üvegbe szaladtam bele, fűrészekkel vágtam el a kezem, állandóan öltöttek, varrtak. Mászkáltam csúszdák alatt, szakadt föl a fejem a Május 1 parkban, fűrészeltem el a kezem, törtem el a kulcscsontom. Nem tudom, miért van, hogy kisgyermekkorban ilyen bátrak vagyunk, valószínűleg azért, mert nincs félelemérzetünk ebben a korban" - mesélte  Balázs a reggeli műsorában.

Forrás: RTL Klub

 

Rettenetes fájdalmak gyötrik Szulák Andreáthttp://www.life.hu/legykepben/20130227-szulak-andrea-a-nagy-duett-sztarja-rettenetes-fajdalmak-kozt-keszul.html Megváltoztatta A Nagy Duett a sztárfodrászthttp://www.life.hu/legykepben/20130225-zsidro-tamas-a-nagy-duett-versenyzoje-megvaltozott-a-musor-miatt.html Tóth Gabi lesz az X-Faktor mentora?http://www.life.hu/legykepben/20130227-toth-gabi-magyar-enekesno-lehet-az-xfaktor-uj-mentora.html Hőlégballonnal a halálba zuhant a magyar turistahttp://www.life.hu/legykepben/20130227-holegballonnal-zuhant-a-halalba-a-magyar-turista-luxorban.html Kiteregette hálószobatitkait az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130226-kasza-tibor-a-class-fm-reggeli-musoraban-a-haloszobatitkairol-meselt.html Keresztes Ildikó nagyon szereti új testrészéthttp://www.life.hu/legykepben/20130226-keresztes-ildiko-enekesnot-mar-regota-zavarta-a-porckinovese-az-orran.html