Egyes híresztelések szerint Stohl András válthatja Ördög Nórát az X-Faktor műsorvezetői szerepében.

Miután Ördög Nóra kismama lett, és egy időre visszavonul a képernyőtől, megüresedett az X-Faktor műsorvezetői széke. A Blikk információi szerint a börtönbüntetése miatt hosszú ideje eltűnt Stohl András válthatja őt a tehetségkutató műsorban.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]Mivel az RTL Klub a Szombat Esti Lázat nem Stohllal indította, sejteni lehetett, hogy egy nagyobb produkcióban veti majd be a csatorna egykori húzónevét. Az X-Faktor 2010-es indulásakor is a színészt akarta a csatorna műsorvezetőnek, csakhogy balesete miatt Stohl ezt nem vállalta, mert úgy érezte, hogy mentalitásával nem oktathat épp ő fiatalokat. Mostanra azonban talán a színész is úgy érzi, hogy megbűnhődött bűneiért, és elvállalhatja ezt a pozíciót.

Millókat bukott a sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130228-a-40-millios-jatszmaban-detar-eniko-es-kovacs-lazar-milliokat.html Nem vette észre, hogy villantott a Megasztár egykori énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130228-cserpes-laura-nem-vette-eszre-hogy-villantott-a-dal-kozepdontojen.html Nem plagizáltak: Radics Gigi tovább versenyezhethttp://www.life.hu/legykepben/20130228-plagiumgyanu-a-dalban-radics-gigi-tovabb-versenyezhet.html Cipő kritikus fordulópont előtt állhttp://www.life.hu/legykepben/20130228-cipo-a-republic-egyuttes-frontembere-allapota-valtozas-elott-all-a.html Mindenkit elvesztett maga körül a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130227-kutvolgyi-erzsebet-szineszno-mindenkit-elvesztett-maga-korul-o-pedig-boldog.html Kénytelen a háttérben folytatni a Voice énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130227-budi-szilard-a-voice-versenyzoje-tapsoltato-emberkent-folytatja.html