Alaposan bebiztosítja magát a Szombat Esti Láz első adására Bálint Antónia, aki eddig gyógymasszőrrel, majd egy speciális fájdalomcsillapító tapasszal igyekezett enyhíteni fájdalmát- tudta meg a Life.hu.

Toncsi háta nem bírta a több, mint két hónapja tartó táncpróbákkal járó terhelést, végül párja, Angyal Andris elvitte egy fizikoterapeutához, aki többféle kezelést alkalmazott rajta.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Az utolsó napokban egy tapasszal a hátán próbált, de azt már nem szeretné, ha ez a szombati esti műsorban is ott éktelenkedne a hátán.
"Nem gyógyultam meg teljesen, de tapasz egészen biztos, hogy nem lesz majd rajtam. Inkább bekenem a hátamat krémmel, de az adásra be fogok venni egy fájdalomcsillapítót. Eddig nem szedtem, de most ez elkerülhetetlen lesz. Még pár nap biztos kell a teljes  gyógyulásig, ezt nem tudom megvárni"- osztotta meg velünk Bálint Antónia.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Nem érdekli a jól menő családi vállalkozás az énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/20130306-cserpes-laura-enekesno-edesapja-meno-tejipari-vallalkozo-de-o-nem.html Van új munkája Mádai Viviennek!http://www.life.hu/legykepben/20130308-madai-vivien-az-rtl-klub-reflektoranak-musorvezetoje-az-rtl-ii.html Halotti torba hívta vendégeit a modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130308-dukai-regina-modell-a-hal-a-tortan-adasaban-egy-baratja.html Magyar sztárok a nőkrőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130308-boldog-nonapot-kivan-gundel-takacs-gabor-pal-denes-kallay-saunders.html Életveszélyesen megfenyegették Hajdú Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20130308-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-feljelentest-tett-eletveszelyesen-megfenyegettek.html Nagyon szőrös a Barátok közt új szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130307-baratok-kozt-uj-szereplokkel-erosit-sepregi-laszlo-szinesszelpataki-szilvia-szinesznovel.html Konkurens csatornához igazolt Csézy párjahttp://www.life.hu/legykepben/20130306-csezy-parja-szabo-laszlo-hatoanyagkutato-a-konkurens-csatornahoz-igazolt.html