műsorvezető riporter nyom szerkesztő Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem maradt sokáig munka nélkül Mádai Vivien, aki a múlt héten, közös megegyezéssel távozott  az RTL Klub Reflektorának műsorvezetői posztjától.

A RTL II Forró nyomon című műsorában, Máté Krisztina producer-műsorvezető mellett szerkesztő-riporterként folytatja munkáját Mádai Vivien- tudta meg a Life.hu.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Az egyetemen dokumentumfilm óráim is vannak, így számtalan ilyen anyaggal foglalkoztam, érdekel ez a terület. Amikor elköszöntem a Reflektortól arra gondoltam, hogy a háttérben, más irányban szeretném folytatni a pályámat. Így nem a külsőmmel fogok előtérbe kerülni, mint amikor a képernyőn szerepeltem, hanem a munkáim alapján ítélnek majd meg. Máté Krisztinával egy baráti beszélgetés után jutottunk arra a döntésre, hogy az ő műsorában próbálom ki magamat szerkesztő-riporterként"- osztotta meg velünkVivien.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.