Ragyogó formában tér vissza a képernyőre a 41 éves tévés

műsorvezető tévéműsor tévé televíziós Máté Krisztina Forró nyomon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta látható a Márvány és az Alkotás utca sarkán az az épületháló, amely az új kereskedelmi csatorna arcait hirdeti. A tévés személyiségek között van Máté Krisztina is, aki bombaformában tér vissza.

A siófoki születésű televízióst utoljára férje, Bárdos András mellett láthattuk a TV2 Tények című műsorában. Az esti hírműsor megújításakor azonban nem sikerült megegyezniük, ezért a híradós páros 2009-ben távozott a kereskedelmi csatornától. Egy ideje azt pletykálják, hogy Máté Krisztina a konkurens csatornához igazol, ami lényegében igaz is. A tévés Oroszlán Szonja, Csonka András, Friderikus Sándor ás Rábai Balázs híradós mellett az RTL II arca lesz.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Máté Krisztina a Forró nyomon című műsorral tér majd vissza, amelyet korábban a TV2-őn ismerhettünk meg. "Nagyon nehéz valamit - nem is tudom, mennyi, de mondjuk - jó tíz évvel későb megmutatni. Azt tudom, hogy nagyon kényelmes volt az életem eddig. Hogy mennyire lesz újra az, azt nem tudom, de biztos megváltozik. Az elmúlt években igyekeztem nem nagyon megmutatni magam" - nyilatkozta a 18 éve a pályán lévő televíziós a Fókuszban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.