Partnere megsebesítette Istenes Bencét

vér Istenes Bence száj baleset Südi Iringó tánc edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komolyabb eszközökhöz nyúlt az Istenes Bence által csak hajcsárnak titulált Südi Iringó. Bence szájából még a vér is folyt a Szombat Esti Láz egyik táncpróbáján - tudta meg a Life.hu

Láttuk már Iringót Bence fenekét csapkodni, de ezek után még az ifjú műsorvezető sem tudja eldönteni, hogy tánctanára véletlenül vagy pedig szándékosan könyökölt bele úgy a szájába, hogy dőlt belőle a vér. Bence szerint a próbák során kijött Íringó igazi énje, és az elején aranyosnak mutatkozó lányból kőkemény edző lett.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

"Volt már sokféle fegyelmezés, de eddig vér még nem folyt a táncpróbán, sőt még el sem estünk. Most Iringó egy jól irányzott mozdulata után felrepedt belül a szám, alig bírtuk elállítani a vérzést. Iringó nagyon megijedt, hogy valami nagy bajt okozott, hisz nemcsak vérzett, de alaposan fel is dagadt a szám. Remélem, szombatra már visszatér eredeti méretére, és nem kell majd takargatnom. Azt nem lehet tudni, hogy Iringó véletlenül, vagy direkt csinálta... nem tudom eldönteni" - viccelődött Bence, akivel a múlt heti kisfilm alapján Iringó már megtalálta a hangot.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Baleset miatt meghiúsult Talmácsi Gábor nyaralásahttp://www.life.hu/legykepben/20130325-talmacsi-gabor-motorversenyzo-balesete-miatt-kenytelen-volt-lemondani-az-alomnyaralasrol.htmlGyomorfertőzést kapott Bangó Margithttp://www.life.hu/legykepben/20130326-bango-margit-a-nagy-duett-sztarja-betegen-allt-szinpadra.htmlVisszatér Toncsi a Szombat Esti Lázbahttp://www.life.hu/legykepben/20130326-balint-antonia-visszater-a-szombat-esti-lazba-parjaval-angyal-andrassal.htmlTél van, de nagyon - a legfrissebb hírekhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-tovabbra-is-havazik-teliesek-az-utviszonyok-de-matol-szep-lassan.htmlCipő anyukája visszavárta fiát a kómábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-bodi-laszlo-cipo-edesanyja-gizi-neni-bizott-fia-ebredeseben.htmlKórházba került Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130327-sarka-kata-magyar-celeb-hajdu-peter-felesege-rosszul-lett-korhazba.htmlÉdesapja emlékét őrzi Deutsch születendő fiahttp://www.life.hu/legykepben/20130326-deutsch-tamas-magyar-politikus-otodik-gyermeke-a-nagypapa-emleket-orzi.htmlEsküvőre készül Iszak Eszti és Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/legykepben/20130326-iszak-eszter-a-viva-tv-musorvezetoje-es-dobrady-akos-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.