Varga Izabella színésznő siker karate fekete öv sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igazán férfias sportágban ért el komoly eredményeket Varga Izabella, a Barátok közt színésznője, még mielőtt a színészi pályára lépett. Erről a Life.hu újságírójának mesélt.

Izabella a Szombat Esti Láz színpadán hétről hétre fantasztikus koreográfiákat mutat be párjával, Cseh-Szakál Tiborral. Régebben a színésznő karatézott, ez pedig a táncok tanulásánál sok segítséget jelent a számára.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

"Anno azért kezdtem el karatézni, mert a bátyám is ezt a sportot űzte, és mivel csak fiúk vettek körül, amit ők kitaláltak, velük együtt csináltam" - mesélte Izabella, aki tíz évig karatézott, és a fekete övig jutott. "Tizenhét évesen, a felnőtt bajnokságon országos második helyezést értem el. Aztán sajnos jött a délszláv háború, és a Vajdaságból egy szál hátizsákkal menekültem Magyarországra és ennek is vége szakadt."

A színésznő hozzátette azt is, a tanultak mindig hasznosak lesznek számára: "Kialakult a testtudatom, adott egy világnézetet, fegyelmezettséget és nagyfokú toleranciát, mert a tévhittel ellentétben elsősorban nem támadni tanít, hanem védekezni. A táncban sokat segít, mert rájöttem, hogy amiről azt hittem, rég elfelejtettem, az a próbákon újra előjött, hiszen a testem mindenre emlékszik. Többre vagyok képes, mint azt gondoltam, ezt pedig a karaténak is köszönhetem" - mesélte Izabella.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Meghalt a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130402-shain-gandee-az-mtv-buckwild-cimu-valosagshowjanak-sztarja-tragikus-korulmenyek.htmlNem szórja a pénzét az X-Faktor győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20130327-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-sporolos-nem-szorja-a-penz.htmlVV Anikó démonná változotthttp://www.life.hu/legykepben/20130328-vv-aniko-masik-arcat-is-megmutatta.htmlFriss - Utakat zártak le az árvíz miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130402-az-arvizes-belvizhelyzet-miatt-21-utat-kellett-lezarni-az-orszagban.htmlHalála előtt lebénult Cipő karjahttp://www.life.hu/legykepben/20130402-bodi-laszlo-cipo-a-republic-enekese-sejtette-hogy-nagy-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.