Görög Zita Seres Attila válás szerelem celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két kisgyermekkel másfél éve döntött úgy Görög Zita és volt párja, Seres Attila, hogy nem folytatják együtt. A szép modell azóta újra szerelmes és most már együtt is él szerelmével, a belga származású Bjornnel, akivel közös nyaralásra készülnek- tudta meg a Life.hu.

Ahogy azt megírtuk, Zita már az év elején bemutatta gyermekeinek párját, a belga származású Bjornt, aki most már részese a kétgyermekes anyuka és a kicsik életének is. Hamarosan együtt utaznak pihenni.

"Most a legfontosabb, hogy készülünk életünk első közös nyaralására. Úgy tűnik Tunézia lesz a célpont, és nagyon várjuk már mindketten, mert jó lesz egy kicsit elszakadni a hétköznapoktól. Én régen sokat utaztam oda, mert a divatmagazinoknak mindig kedvelt helyszíne volt. Csodaszép, és végre a páromnak is megmutathatom, mert ő még nem járt ott"- mondta el a Life.hu-nak a szép modell, aki időnként kettesben is tud romantikázni kedvesével. "A gyerekek kéthetente hétvégén az apukájukkal vannak. Ilyenkor mindig nagyon furcsa nélkülük, és persze hiányoznak, de úgy fogom fel a dolgot, hogy néha kell egy kis kikapcsolódás. Ekkor van időnk kettesben lenni a párommal és ilyenkor tudjuk a mi kapcsolatunkat építeni."

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Zita azt mondja, hétköznapjaiban a fix pontokat a gyerekek időbeosztása adja, azaz a reggeli óvodába menetel, majd a délutáni hazaút. A kettő közötti időtartományt pedig a változatosság jellemzi. Állandóan pörög és rohan - hogy mikor és hová, azt mindig az adott munka szabja meg. Ám amikor lemegy a nap, a magánéletére koncentrál.

"Fontosnak tartom, hogy este, a vacsoraasztalnál átbeszéljük, kivel mi történt aznap. Ahogy a mindennapok, ezek a beszélgetések is elég olaszos temperamentumban zajlanak, és több nyelven. Én a gyerekekkel magyarul, a párommal angolul beszélek, míg Bjorn a gyerekekkel tört magyarral, az öcsémmel pedig németül értekezik. Ilyenkor sikerül teljes mértékben elengednünk a munkát, gyűjtjük a gyerekek aranyköpéseit és töltekezünk a másnapra."

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

A harmónia tökéletes családon belül, és Zita most már együtt is él Bjornnel, akivel egy fővárosi szórakozóhelyen ismerkedtek meg.
"A párom zongorázik és zenét ír, így a zene volt az első közös témánk. Ez azóta is meghatározó eleme a kapcsolatunknak: nagyon sok romantikus pillanatot köszönhetünk ennek, amikor kettesben vagyunk, ugyanakkor harmóniát varázsol a családi életbe is. Hogy a párom a gyerekek szívébe viszonylag gyorsan belopta magát, az a zenének is köszönhető" - árulta el Görög Zita, aki a szerelemtől sugárzik. A szép modell elárulta, hogy mivel tartja magát formában.

"Tavaszi méregtelenítő kúrába kezdtem, ám ez szerencsére csak máriatövisből készült kapszulák szedéséből áll, így különösebb időt nem vesz igénybe. Emellett figyelek arra, hogy az asztalra egészséges ételek kerüljenek, és sokat mozgunk a gyerekekkel is. Szeretem az aktív közös programokat, a mostani fotózás után is úszni fogunk egyet" - mondja Zita.

Rettegéssel ajándékozta meg nejét Oláh Gergőhttp://www.life.hu/legykepben/20130403-olah-gergo-manchesterbe-repitette-feleseget-nikit-mindketten-eloszor-ultek-repulon.htmlÉletveszélybe került Varnus Xavér édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/20130404-varnus-xaver-magyar-orgonamuvesz-idos-edesapjan-eletmento-mutetet-hajtottak-vegre.htmlSzakított gyermekei anyjával MÁZShttp://www.life.hu/legykepben/20130404-meszaros-arpad-zsolt-az-operettszinhaz-szinesze-szakitott-ket-kisebb-gyermekenek.htmlBelehalt a bölcsességfoghúzásba egy fiatal férfihttp://www.life.hu/legykepben/20130403-egy-25-eves-ferfi-marek-lapinski-belehalt-a-foghuzasba.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.