Piásan, bedrogozva ölte meg Király Tamás divattervezőt L. József, aki még lopott is. A férfi beismerte a bűncselekményt.

Beismerte vallomásában Király Tamás meggyilkolását L. József. A 39 éves férfi állítása szerint drogfüggő és részeg volt a divattervező megölésekor. Elmondta, hogy bántalmazta, majd megfojtotta Királyt vasárnapra virradóra annak VIII. kerületi otthonában. Sőt, értékeket is elvitt, de ezek egy része előkerült - írja az [origo].

Forrás: www.facebook.com/kiralytamas
Király Tamás

A rendőrség közölte, hogy szándékos emberölés miatt folyik nyomozás L. József ellen. Ahogy a Life.hu is megírta, a férfit szerda reggel háromnegyed hét körül Ózd Farkaslyuk nevű településrészén fogták el, aki családjánál bujkált.

Elkapták Király Tamás feltételezett gyilkosáthttp://www.life.hu/legykepben/20130410-kiraly-tamas-meggyilkolt-divattervezo-feltetelezett-gyilkosat-elkapta-a-rendorseg.html Sejtik, ki ölte meg Király Tamásthttp://www.life.hu/legykepben/20130409-kiraly-tamas-magyar-divattervezo-feltetelezett-gyilkosat-megtalalta-a-rendorseg.html Szexpartnere lehetett Király Tamás gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130409-kiraly-tamas-magyar-divattervezo-gyilkosa-velhetoen-a-szexpartnere-lehetett.html Selyemsállal fojtották meg Király Tamásthttp://www.life.hu/legykepben/20130408-kiraly-tamas-magyar-divattervezot-selyemsallal-folythattak-meg.html