Bódi Sylvi most épp Tahitin nyaral, ahonnan lelkesen posztolgat képeket a rajongóinak. Legutóbb egy igazán különleges képpel lepte meg őket.

Bódi Sylvi jelenleg Tahitin hódol kedvenc időtöltésének: a sportolásnak és a barnulásnak. A modell április eleje óta tartózkodik a festői helyen, ahonnan rendszeresen bejelentkezik. A szépséges modellről így nemcsak azt tudtuk meg, hogy egyre szőkébb a haja, egyre barnább és szeplősebb a bőre, hanem azt is, hogy mennyire megsérült, amikor szörfözés közben "gerinccel vette le a zátonyt". Legutóbb is gyönyörű fotót tett közzé az oldalon, ami épp egy merülés közben készült a hajójuk mellett. A képet a fotós szemfülességének köszönhetjük. Sylvi megtestesült sellőlánynak néz ki a képen, de szerencsére uszonyt még nem növesztett.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos)

Balesetet szenvedett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130411-bodi-sylvi-szorfbalesetet-szenvedett-tahitin-a-hata-felhorzsolodott.html Tahitin nyaral Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130404-bodi-sylvi-magyar-playmate-tahitin-nyaral.html Bódi Sylvi a Playboy-villában járthttp://www.life.hu/legykepben/20130328-bodi-sylvi-magyar-playmate-a-playboy-villaban-jart.html Bódi Sylvin nem fog az időhttp://www.life.hu/legykepben/20130213-bodi-sylvi-modell-nem-oregszik-nem-rancosodik.html Így flörtöl Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130202-video-interju-bodi-sylvi-es-debreczeni-zita-modellel-a-sugarbird.html Bódi Sylvi mindenkinek megbocsátotthttp://www.life.hu/legykepben/20130103-bodi-sylvi-egyedul-toltotte-a-szilvesztert-es-mindenkinek.html