Bódi Sylvi celeb playmate sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután meglátogatta a Playboy villát, Bódi Sylvi most Tahitin pihen - tudta meg a Life.hu.

Ahogy azt megírtuk, múlt héten Bódi Sylvi Hugh Hefner vendége volt a Playboy Mansionsben, ahol kissé megütközött a résztvevők ledérségén. A partit a népszerű magyar szépség egy igazi napsütéses helyen, Tahitin heveri ki, ahonnan rajongóinak is üzent. "Ugyan szabin vagyok, de egy kicsit bejelentkezem, mert gondolok rátok ezen a gyönyörű helyen. :) Barnulok, szőkülök és jönnek elő a szeplőim. :)))) Önzetlen, kedves emberek vesznek körül. Jó helyen vagyok. I love Tahiti!!!" - írta követőinek a legnagyobb közösségi oldalon a playmate, aki aktívan tölti szabadságát, hiszen hódol kedvenc sportjának, a szörfözésnek is.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Életveszélybe került Varnus Xavér édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/20130404-varnus-xaver-magyar-orgonamuvesz-idos-edesapjan-eletmento-mutetet-hajtottak-vegre.htmlSzakított gyermekei anyjával MÁZShttp://www.life.hu/legykepben/20130404-meszaros-arpad-zsolt-az-operettszinhaz-szinesze-szakitott-ket-kisebb-gyermekenek.htmlBelehalt a bölcsességfoghúzásba egy fiatal férfihttp://www.life.hu/legykepben/20130403-egy-25-eves-ferfi-marek-lapinski-belehalt-a-foghuzasba.htmlVégre itt az áttörés a magyar énekesnő karrierjébenhttp://www.life.hu/legykepben/20130402-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-nem-tudott-felszabadulni-magyarorszagon.htmlGerincbénítás vár egy szaúdi férfirahttp://www.life.hu/legykepben/20130403-gerincbenitasra-buntettek-egy-szaudi-ferfit-amiert-korabban-haton-vagta-baratjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.