Palcsó Tamás hamarosan trafikokat fog nyitni, mert ő is nyert azon a pályázaton, amin üzemeltetési jogot lehetett szerezni 20 évre. Az egykori megasztáros egyelőre maga sem tudja, milyen feladatot fog ellátni az üzletben - tudta meg a Life.hu.

A válság Palcsó Tomira is hatott, hiszen az egykori megasztáros úgy döntött, hogy a zenélés mellett vállalkozásba fog. Pályázatot nyert, így július 1-jén öt trafikot nyithat, de még nem tudja pontosan, hogy mit fog dolgozni.

"Tegnap derült ki, hogy nyertem, és nagyon örülök neki. A részletek még csak körvonalazódnak, valószínűleg családi vállalkozás lesz. A dohányáru mellett egyéb termékeket is tarthatunk, de még azt sem tudom pontosan, hogy mi alkotja majd az árukészletet" - árulta el az énekes hozzátéve, az sem kizárt, hogy néha ő is beáll majd a pult mögé.

Fotó: MTVA

"Nem tudom, hogy pontosan mi lesz a szerepem. Az előkészítésben aktívan részt veszek és később, ha szükséges, akár beállok majd árusítani is."

Tomi azt sem rejti véka alá, hogy a vállalkozásba azért fogott, mert a zenei pályafutásában nem lát biztos jövőt. "A válság érezteti hatását, kevesebb lett a fellépés, de nem panaszkodom. Az azonban tény, hogy ebben a helyzetben jobb több lábon állni. Mivel közgazdasági és üzleti menedzsment diplomám van, ezért ez az új üzlet tökéletes lehetőség számomra. Természetesen a zenélést is tovább folytatom, vannak terveim ezen a téren is."

Ilyen luxusban él Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130424-sarka-kata-a-hal-a-tortan-szereploje-fantasztikus-hazban-fogadta.html Nem érint férfit A címlaplány szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130423-bertok-maya-a-cimlaplany-versenyzoje-igyekezett-nem-megerinteni-partneret-eden.html Lebénult Győrfi Pálhttp://www.life.hu/legykepben/20130423-gyorfi-pal-a-lathatatlan-kiallitas-lathatatlan-vacsorajan-teljesen-lebenult.html Friderikusz egy panelban landolt Amerika utánhttp://www.life.hu/legykepben/20130422-friderikusz-sandor-az-enek-iskolaja-osztalyfonoke-elvezi-az-egyszeru-hetkoznapi.html Nem először gyilkolt a bostoni merénylőhttp://www.life.hu/legykepben/20130423-dzsohar-carnajev-a-bostoni-merenylet-eletben-maradt-gyanusitottja-egy-szot.html