A tettes Üllőn a nyílt utcán kezdett el lövöldözni. Hárman meghaltak.

Hétfőn késő délután lövöldözés volt Üllőn, és a helyszínen hárman életüket vesztették - erősítette meg a Hír24-nek Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A portál szerint a tettes a nyílt utcán kezdett tüzelni. A Blikk szerint egy pisztolyos férfi először lelőtte az élettársát, majd a nő rokonát, egy másik rokont pedig súlyosan megsebesített, végül magával is végzett.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség későbbre ígért részletes tájékoztatást. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi vezetett a lövöldözéshez, és hogy ki lehet a tettes. A rendőrség már megkezdte a helyszínelést. A Blikk úgy tudja, hogy egy életveszélyes sérültje is van a lövöldözésnek. A Híradó szerint az anyós az, akit súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak.

Forrás: origo.hu

 

Heti útravaló Müller Pétertől - 71. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130425-muller-peter-heti-utravalo-71-resz.html 8 boldogságtipp Paulo Coelhotólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130429-8-boldogsagtipp-paulo-coelhotol.html Gyönyörű nők, akik nem szégyellik, ha szőrösekhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130418-sztarok-a-tulzott-szortelenites-ellen-modellek-es-szinesznok-akik-nem.html Pasivélemény: "Megijedtem a felelősségtől"http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130429-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-megijedtem-a-felelossegtol.html Uma Thurman még mindig dögöshttp://www.life.hu/life/galeria/20130429-lifenight-uma-thurman-szineszno-a-ponyvaregeny-sztarja.html Meztelenül szeret dolgozni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130429-victoria-beckham-divattervezo-meztelenul-szeret-dolgozni-ebbol-nyer-ihletet.html 57 évesen is dögös a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130429-kim-cattrall-szineszno-remekul-nezett-ki-a-laurence-olivierdijak-vasarnapi.html Édesanyja hamvaiból készített tetkót a színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130429-hannah-walters-szineszno-elhunyt-edesanyja-hamvaibol-keszittetett-egy-pillango-formaju.html