Kénytelen volt feladni az utolsó feladatot Szandra, A címlaplány versenyzője, pedig a sportos versengésre alaposan felkészült.

Drámai pillanatokat élt át Szandra, akinek tavaly decemberi mellműtétje miatt kímélnie kellene új kebleit a megerőltetéstől. De miután nem akart kimaradni a feladatokból fájdalomcsillapítóval próbálta enyhíteni egyre erősödő fájdalmait.

Fotó: VIASAT3/Nánási Pál

"Nagy implantátumot tettek be, A kosaras, szinte lapos mellem volt, most pedig D kosaras melltartót hordok. Papíron csak nyolc hét a gyógyulási idő, de van egy fél év, amikor kímélnem kellene magamat. Hiába vettem be fájdalomcsillapítót már reggel, nagyon szenvedtem, sírva csináltam meg mindent feladatot, csak a legutolsót hagytam ki. Kincseket kellett gyűjteni a medencében, az úszás pedig kifejezetten a mellizmokat dolgoztatta meg. A versenytársaim nagyon büszkék voltak rám, annak ellenére, hogy feladtam az utolsó feladatot" - mesélte Koholák Szandra, akit ma este láthatunk a Viasat 3-on futó műsorban.

 

Elhunyt a Robotzsaru sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130507-mario-machado-amerikai-szinesz-meghalt.html Diplomás lesz a VV szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/20130506-vv-kinga-kutai-kinga-diplomamunkaja-elkeszult-a-noi-munkavallalasrol.html Ájulásig kínozta férje Keleti Györgyithttp://www.life.hu/legykepben/20130507-keleti-gyorgyi-magyar-celebet-brutalisan-verte-volt-ferje.html Nem akar közösködni fiával az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130424-berkes-gabi-a-the-voice-versenyzoje-nem-akar-egyutt-fellepni.html Különleges tetkót hord Király Viktorhttp://www.life.hu/legykepben/20130503-kiraly-viktor-a-megasztar-gyoztese-kulonleges-tetovalast-hord.html Kétszeres apuka lesz a kemény rockerhttp://www.life.hu/legykepben/20130502-a-tankcsapda-gitarosa-lukacs-laci-sidi-masodik-gyermeket-varja-egy.html