Rettenetesen elcsúfították Hajdu Steve-et. A népszerű színész hatalmas orrot kapott, amitől szinte a felismerhetetlenségig megváltozott az arca - tudta meg a Life.hu.

Az RTL Klub sztárja bokszolóból lett betörőt alakít a színpadon, ezért kapott hatalmas műorrot.

Forrás: Madách Színház

"Folyékony műanyagból az orromon megépítette a maszkmester, Pohárnok Iván a műorrot, majd gipsszel mintát vett és egy speciális anyagból öntötte ki ezt az orrot, amit minden előadás előtt fél órán keresztül ragasztanak fel az arcomra. Azt hittem, hogy kényelmetlen viselet lesz, de meglepve tapasztaltam, hogy abszolút meg lehet szokni" - árulta el Hajdu Steve, aki nagy lehetőséget lát műorrában.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Kattints a képre, és nézd meg a színdarabról készült galériánkat!

"Remélem, hogy ez előszobája szerepálmomnak, a Cyranónak, és végre valaki meglátja bennem, hogy tökéletes lennék a nagyorrú főhős szerepére" - nevetett a színész, akinek eltorzult vonásait a Madách Színház Betörő az albérlőm című darabjában láthatja a közönség.

Lánya lepipálta zenész édesapjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130507-laszlo-boldizsar-lanya-dorina-tulnott-edesapjan-onallo-kiallitast-nyitott-az.html Majka mentővel ütközötthttp://www.life.hu/legykepben/20130508-majka-egy-mentoautoval-utkozott-az-ejszaka-nem-serult-meg-otthon.html Elvesztette időérzékét Kovács Patríciahttp://www.life.hu/legykepben/20130507-kovacs-patricia-magyar-szineszno-kismama-jogara-keszul.html Elhunyt a Grammy-díjas zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20130508-peter-rauhofer-grammy-dijas-dj-meghalt.html