Igazi világsztárba botlott Lakatos Márk Budapesten, aki félmeztelenül csodálhatta meg az ikont - tudta meg a Life.hu.

A Depeche Mode kedd este lépett fel, és az ikonikus énekes, Dave Gahan már napokkal korábban Budapesten tartózkodott. Lakatos Márk olyan szerencsés, hogy találkozott is vele.

Fotó: SuperTV2

"Ugyanabba a szállodába járok masszíroztatni és szaunázni, ahol Dave lakik. Amikor hétfőn kijöttem a masszázsról, ő akkor ment be, és láttam őt félmeztelenül. Nagyon jól néz ki, jó állapotban van" - mesélte élményeit a stylist, aki ugyan rajong az énekesért, mégsem volt ott a budapesti koncerten. "Imádtam az It's no good című számukat, amiben bundát viselnek. Abban az időszakban, amikor az sláger volt, én is folyton bundát hordtam. Kedd este viszont dolgoztam, úgyhogy sajnos nem lehettem ott a koncerten" - tette hozzá Márk, aki ezt a találkozást is megerősítésnek érezte, ahogy a legnagyobb közösségi oldalon írta. "Vajon ez egy égi jel, hogy tovább kell folytatnom az éneklést?" - tette fel a költői kérdést.

A Nagy Duett egykori sztárja keményen dolgozik azért, hogy ezt az álmát valóra váltsa. "Elkezdtem énektanárhoz járni. Magyar Hajnal, a Voice egykori korrepetítora lett az oktatóm, és nagyon élvezem az órákat. Lassan haladok és még nem tudom, hogy mikor lépek a nagyközönség elé, de nagyon izgalmas a tanulás."

Elúszott Bálint Antónia megtakarított pénzehttp://www.life.hu/legykepben/20130521-balint-antonia-magyar-celeb-megtakaritott-penze-eluszott.html Balesetet szenvedett Schobert Norbihttp://www.life.hu/legykepben/20130521-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-karambolozott.html Válik Rékasi Károly és Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130521-valik-rekasi-karoly-szinesz-es-detar-eniko-szineszno-29-ev.html Megkérték Kováts Vera kezéthttp://www.life.hu/legykepben/20130520-kovats-vera-az-xfaktor-tehetsegkutatoban-felfedezett-enekesno-kezet-megkerte-a.html Egy nő fején landolt az ugrabugráló énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130520-miguel-popenekes-a-billboard-music-awardson-a-kozonseg-koze-egy.html