A tinisztár nem kegyelmezett versenytársainak. A konkurenciát, aViva Comet-díjátadó legjobb férfielőadónak szánt címért harcba szálló jelölteket, Dükit, SP-t, Young G-t egyszerűen megsemmisítette.

A Viva Comet-díjátadó gála férfijelöltjei közös szórakozásra indultak. Egyikük sem gondolta, hogy csúnya vége lesz a repülőgép-szimulátoron töltött időnek. A Fluor Tomi vezette repülő New York felett belezuhant a tengerbe, a jelöltekkel a fedélzeten.
"Senki sem élte túl a balesetet, így nem lesz, aki átvegye a díjat" - mondta nevetve a tinisztár, aki nem nagyon akart együtt fotózkodni legnagyobb ellenfelével, SP-vel.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Kattints a galériáért!

"Az év legnagyobb fellépése a Viva Comet, készülök rá. Azért nem akartam együtt fotózkodni SP-vel, mert az SP-Fluor párhuzamot már nem erőltetjük. Évekig jó poén volt, hogy két évvel ezelőtt együtt laktunk, de semmi egyéb párhuzamot nem látok köztünk. Másfelé tartunk, ettől függetlenül jóban vagyunk. Oda-vissza támogatjuk egymást, sőt tavaly ő nyerte a Viva Cometet, de az én zeném szólt a bevonuláskor. Osztoztunk a díjon" - árulta el Fluor, aki  egy hónapja tért viszza New Yorkból, élve.

 

Pikali Gerda őszintén mesélt a Life.hu-nakhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-rekasi-karoly-szinesz-uj-szerelme-pikali-gerda-szineszno-halle-berry.html