Minden elvárását túlszárnyalta az Attraction tánccsapat, amely a Britain's Got Talent című műsor középdöntőjébe jutott. A magyar árnyéktánccsapat ezáltal a hetvenezer jelentkezőből a legjobb negyvenöt közé verekedte magát - tudta meg a Life.hu.

Már az elődöntő után sejteni lehetett, hogy különleges sikert aratott a magyar tánccsapat a londoni színpadon, mert négy igen szavazattal jutottak tovább és a produkciójukról készült felvétel ezután bejárta az egész világot. Ennek ellenére a táncosok nem voltak biztosak abban, hogy a középdöntőbe kerülhetnek-e.

Forrás:  Attraction

"Elkezdtünk egyre több olyan véleményt hallani, amelyek azt kifogásolták, hogy magyarok jutnak esetleg tovább a műsorban. A négy igen szavazat elnyerése még nem jelentette azt, hogy a középdöntőben vagyunk, a szakmai zsűri hozta meg a végső döntést. Múlt héten aztán hívtak telefonon minket, hogy utazzunk ki Londonba az eredményhirdetésre" - emlékezett vissza Szűcs Zoltán, a csapat vezetője, akit a nagyközönség a Hip-Hop Boyzból ismerhet.

"Gyerekekkel együtt szólítottak minket a zsűri elé. Nem tudtuk, hogy mindannyian továbbjuthatunk, ezért szinte biztosak voltunk abban, hogy a kicsiket viszik tovább. Hatalmas meglepetés volt, amikor kiderült, hogy mindannyiunkra számítanak a középdöntőben. Fel sem fogtuk eleinte. Nincs is nagyon sok időnk gondolkodni, mert ezen a héten már le is megy majd az öt középdöntő, így újra színpadra állunk. Az a szerencse, hogy mi végig dolgoztunk az elmúlt hetekben, így van egy teljesen új produkciónk erre az alkalomra is" - tette hozzá a táncos. "Nagyon stresszes középdöntőre számítunk, hiszen minden adásban 9 versenyző lép majd színpadra, de csak kettő jut tovább a jövő hét szombati döntőbe."

A tánccsapat azonban már most sokkal többet elért, mint amire valaha számítottak. "A világ minden tájáról érkezett megkeresés hozzánk, miután a rólunk készült felvételt több mint 200 ezren megosztották. Nigériából és Pakisztánból is jöttek levelek. Most újra több mint 10 millióan fognak minket látni, így talán még több új lehetőség nyílik meg előttünk."

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Szakmabeli barátnőt keres Pál Déneshttp://www.life.hu/legykepben/20130527-pal-denes-a-voice-tehetsegkutato-gyoztese-szingli-a-rajongok-kozott.html Világsztárral találkozott Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130526-sarka-kata-magyar-celeb-vilagsztarral-talalkozott.html Furcsa szokása van Szandinakhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-szandi-magyar-enekes-ragja-a-kormeit.html Gyerekként vesztette el apját a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130526-akos-luca-a-cimlaplany-versenyzoje-gyermekkent-vesztette-el-edesapjat.html Apa lett a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130524-malik-sandor-david-a-tv2-bunok-es-szerelmek-cimu-sorozatanak.html