A Nyár van című slágert mindenki ismeri, de ahogy Kurcz Szandi adta elő, úgy még az is meg akarja majd hallgatni, akinek a Neoton Famíliához nincs sok köze.

"Úgy érzem magam, mintha most szültelek volna!" - lelkendezett Hajós András tanítványa, Kurcz Szandi produkciója után. A 13 éves kiscsaj teljesen új feldolgozásban énekelte az unalomig ismert slágert - a lúdbőr garantált. Az ének iskolája tanítványa félt ugyan a Neoton Família Nyár van című slágerétől, de végül úgy adta elő, hogy a héten ő lett az egyik osztályelső. Megmutatjuk, miért:

 

Kurcz Szandiról már tudtuk, hogy a családja méhészkedésből él, de ő nem szereti a mézet. A méhcsípésekkel viszont semmi baja. Egy olyan kemény csajnak, aki rendőrnek készül, meg se kottyanhat néhány fullánk. Azért reméljük, Szandi marad az éneklésnél, mert ezt a hangot később is szeretnénk még hallani.

Ilyen babák voltak Az ének iskolája sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/20130527-az-enek-iskolaja-versenyzoi-megmutattak-gyermekkori-fotoikat.html Kórházba került Az ének iskolája versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130515-veres-roli-az-enek-iskolaja-versenyzoje-korhazba-kerult.html Megszállott Az ének iskolája versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130509-dani-matyas-az-enek-iskolaja-versenyzoje-megszallott-allattarto.html Fogdossa a csajokat Az ének iskolája versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130509-rubay-laci-az-enek-iskolaja-versenyzoje-nepszeru-a-lanyok-kozott.html Méhészkedik Az ének iskolája versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130509-kurcz-szandi-az-enek-iskolaja-versenyzoje-meheszkedik.html Imádják a csajok Az ének iskolája sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130503-farkas-zsolti-az-enek-iskolaja-versenyzoje-szamara-nagyon-fontos-a.html Sírva fakadt Az ének iskolája versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130503-lorincz-almos-az-enek-iskolaja-versenyzoje-sirva-fakadt-a-felvetelen.html Megviselte az osztályzat Az ének iskolája tanulójáthttp://www.life.hu/legykepben/20130502-tabatabai-nejad-flora-az-enek-iskolaja-versenyzojet-bantotta-elso-osztalyzata.html