sláger TV2 Kurcz Alexandra Az ének iskolája Csepregi Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyár van című slágert mindenki ismeri, de ahogy Kurcz Szandi adta elő, úgy még az is meg akarja majd hallgatni, akinek a Neoton Famíliához nincs sok köze.

"Úgy érzem magam, mintha most szültelek volna!" - lelkendezett Hajós András tanítványa, Kurcz Szandi produkciója után. A 13 éves kiscsaj teljesen új feldolgozásban énekelte az unalomig ismert slágert - a lúdbőr garantált. Az ének iskolája tanítványa félt ugyan a Neoton Família Nyár van című slágerétől, de végül úgy adta elő, hogy a héten ő lett az egyik osztályelső. Megmutatjuk, miért:

Kurcz Szandiról már tudtuk, hogy a családja méhészkedésből él, de ő nem szereti a mézet. A méhcsípésekkel viszont semmi baja. Egy olyan kemény csajnak, aki rendőrnek készül, meg se kottyanhat néhány fullánk. Azért reméljük, Szandi marad az éneklésnél, mert ezt a hangot később is szeretnénk még hallani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.