A megszokott pompás parti helyett az idén szerény körülmények között ünnepeltek a zenészek a Fonogram-gálán, ráadásul a műsorvezető Fábry sem volt a helyzet magaslatán.

Kiosztották a Fonogram-díjakat a Millenárison rendezett gálaesten. Az est házigazdái Fábry Sándor és Hajós András voltak, akik humorral igyekeztek feldobni a műsort, de hiába. A nézők sorában sokan nemtetszésüket fejezték ki amiatt, hogy Fábry alig ismerte a zenészeket, akiket a színpadra hívott.
"Milyen gáz, hogy nem is ismeri azokat, akiket a színpadra hív, hiányzik a profizmus" - állapította meg Herczeg Zoltán divattervező.

Forrás: Facebook/Fonogram

A műsor végén Bódi László Cipő felesége, Zsuzsa meghatottan vette át az elhunyt énekes posztumusz életműdíját. A gála végén pedig a "67-es út" című dallal zenészek egész sora búcsúzott Cipőtől.
"Felemelő és megható volt a nagy generációk zenészeit és a mai nemzedéket együtt látni közösen énekelni Cipőért. Úgy érezzük, ez a gesztus egyaránt tisztelgés volt a zenekar és az ország fájdalma előtt. Cipő személyében olyan zenészt vesztettünk el, aki művészi példakép tud lenni az elkövetkezendő generációk számára" - mesélte Abella Miklós, az együttes menedzsere. Az eseményen a Republic új énekese, Sípos F. Tamás is megjelent, aki azért nem vett részt a közös búcsúdalban, mert az együttes előtt a szervezők titkolták, hogy a gála végén megemlékezésre készülnek.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Díjazottak
Idén három külön díjat is kiosztottak. Az év énekesnője Péter Szabó Szilvia, az év énekese Vastag Csaba, az év zenekara pedig a Republic lett. Majka az év daláért vehette át a Fonogram díjat, az év felfedezettje ByeAlex. A hölgyek közül Odett, Galambos Dorina együttese a MRS. Columbo és az Anna And The Barbies nyert díjat. Az életmű díjat Leslie Mandoki kapta, aki nagy örömmel fogadta az elismerést.