Valószínű, hogy pulik miatt érkezett Magyarországra a Facebook alapítója. Mark Zuckerberg és felesége egy kisújszállási pulitenyészetet keresett fel.

Különleges vendégeket fogadott a kisújszállási Ludas Matyi Puli tenyészet vezetője. Antal Ferenc a Facebook-oldalán büszkélkedett el egy képpel, amin a Facebook-vezérrel, Mark Zuckerberggel és feleségével, Priscilla Chan-nel pózol.

Forrás: Facebook.com/Antal Ferenc
Zuckerberg és felesége Antal Ferenc és a tenyészet munkatársai körében

A Life.hu Antal Ferenctől megtudta, hogy Zuckerberg és neje amerikai pulis ismerőseik ajánlására kereste fel a kisújszállási tenyészetet, ahol remek hangulatú, baráti beszélgetést folytattak a fajtát érintő kérdésekben. A tenyészet vezetője szerint a Facebook-alapító nem akart még egy pulit vásárolni, csak érdeklődött a fajta életvitele iránt. Ahogy a Life.hu is megírta, Mark két évvel ezelőtt egy amerikai tenyésztőtől vett egy pulit, aki a Beast névre hallgat. Közben a komondor fajtájú kutyusok is nagyon tetszettek neki, ezért a Zöldhalompusztai komondor tenyészettel közösen egy fajtabemutatót is tartottak számára.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Zuckerbergre és feleségére május végén lett figyelmes néhány szemfüles, amint Budapest szívében sétálgatnak.

 

Terhes Mark Zuckerberg felesége?http://www.life.hu/legykepben/20130528-mark-zuckerberg-a-facebook-alapitoja-budapesten-sorozott-felesegevel.html Izzadt testtel tombolt egy buliban Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/legykepben/20130129-megizzadva-kisse-illuminalt-allapotban-tombolt-egy-buliban-a-facebook-alapitoja.html Megnősült Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120520-megnosult-mark-zuckerberg.html Magyar pulit vett a híres milliárdoshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-pulit-vett-mark-zuckerberg.html