Szombat este kiderült, hogy az Attraction tánccsoport megnyerte a brit Csillag születik, azaz a Britain's Got Talent tehetségkutatót. A hírnek az ismert magyar emberek is örültek - volt, aki még a borítóképét is lecserélte.

Az Attraction mindenkit lenyűgözött. A csoport a brit tehetségkutató döntőjében Edward Elgar hazafias dala, a Land of Hope and Glory zenéjére adta elő bravúros árnyjátékra épülő produkcióját. Az eredményhirdetést követően a közösségi oldalakon mindenki az Attractionról beszélt, a magyar sztárok is.

Forrás: MTI/Deme Dániel

"Jezusom nyert az Attraction a Britain's got talenten ez nagyon nagy dolog! Gratulalok nekik megerdemeltek! Istenem de jo erzes!!!" - írta ki rajongóinak Tolvai Renáta. Egy másik Megasztár-győztes, Tóth Vera így kommentelte a történteket: "Gratulálok az Attractionnek! Történelmet írtak!". D. Tóth Kriszta úgy fejezte ki örömét, hogy egyből cserélte is a hivatalos rajongói oldalán a borítóképet. Wolf Kati felkiáltójelek tömkelegével örült a sikernek. "Megnyerte a brit "Csillag születik-et" a magyar ATTRACTION!!!!!! Szenzációs, óriási gratulaaaaaaaa!!!!!!". Majka pedig - szokásához híven - nem fogta vissza magát. "B......zdmeeeg a Szűcsiék megnyerték!!! Istenek vagytok!! Gratulálok Attraction!!!" A csoportnak, amelyre valószínűleg Las Vegas-i karrier vár, mi is még egyszer gratulálunk.

Nézd meg még egyszer a produkciót!

 

Az Attraction nyerte a világhírű tehetségkutatóthttp://www.life.hu/szorakozz/20130608-az-attraction-nyerte-a-britains-got-talent-tehetsegkutatot-angliaban.html Las Vegas-i karrier állhat az Attraction előtthttp://www.life.hu/szorakozz/20130608-britains-got-talent-las-vegasi-karrier-allhat-az-attraction-elott.html