Újabb kihívás elé néznek a VIVA Comet-díj jelöltjei. Ki tudja a legrövidebb idő alatt mozgósítani a rajongóit? A nyertes kapja meg a bűvös, hetedik aranygömböt!

Fluor, SP, Young G és azok a fiatal énekesek, akik hatalmas rajongói bázissal rendelkeznek komoly feladat előtt állnak. Napokkal a 13. VIVA Comet előtt, a VIVA és a Telekom együttműködésének köszönhetően vadonatúj díjat jelentettek be. A rajongók vehemenciáján múlik, kié lesz a hetedik aranygömb, a SuperFan-díj! A díjátadó többi kategóriájával ellentétben az új díj esetében az élő műsor alatt kell, hogy kiderüljön, ki van a legnagyobb barátságban a rajongóival, és ki tudja őket a legjobban, a legrövidebb idő alatt aktivizálni.

Forrás: Red Lemon Media

A Facebookon végre mindenki megmondhatja a magáét és győzelemhez segítheti kedvencét. A június 13-i élő adás alatt folyamatosan követhető lesz a szavazás állása.
A játék a gála alatt zajlik majd, és egy rajongótól maximum 10 szavazat érkezhet be. A Facebookon lehet majd hozzájárulni ahhoz, hogy ki legyen a legszuperebb magyar előadó.

 

Félrelépett Fésűs Nelly színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130605-fesus-nelly-szineszno-terdet-megmutottek.html Felesége miatt bénázott Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/legykepben/20130610-ganxsta-zolee-sorcsapolasbol-megbukott-ideges-volt-felesege-miatt.html Örökre eltűnik a legendás magyar együtteshttp://www.life.hu/legykepben/20130604-az-elso-emelet-egyuttes-30-ev-utan-befejezi-a-palyafutasat.html Búvárkodni tanul Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130610-horvath-eva-magyar-celeb-buvarkodni-tanul.html