Antal Timi, az X-Faktor énekesnője bepasizott, mégpedig a Szombat Esti Láz ideje alatt az egyik, háttérben dolgozó menedzserrel jött össze.

Nyilvánosan is felvállalta szerelmét Antal Timi, aki a Class FM VIP partiján jelent meg először kedvesével, Kiss Sándorral, aki számára nem ismeretlen a sztárvilág. Ő Angyal Andris, Bálint Antónia táncos párjának menedzsere.

Fotó: Life.hu

"A Szombat esti láz alatt ismerkedtünk meg és jöttünk össze, két hónappal ezelőtt. Akkor nem akartuk nyilvánosságra hozni a kapcsolatunkat, ugyanis nem akartuk, hogy mi legyünk a Szombat Esti láz új szerelmespárja. Eddig sikerült a háttérben maradnunk, a VIVA Comet díjátadóra azért nem mentünk el, mert tudtuk, hogy sok újságíró lesz jelen. Itt nem számítottunk rá, és végül is itt van az ideje, hogy felvállaljuk egymást"-osztotta meg velünk Timi.

Szintén a Szombat Esti Lázban jött össze Tóth Gabi és táncpartnere Markó Robi. Szenvedélyes táncukat látva a zsűri hozta őket össze előszőr, majd kiderült, az életben is egy párt alkotnak.

Csütörtökön temetik James Gandolfinithttp://www.life.hu/legykepben/20130624-james-gandolfinit-a-maffiozok-sztarjat-csutortokon-temetik-el-new-yorkban.html Nem áll biztos lábakon Iszak Esztihttp://www.life.hu/legykepben/20130620-iszak-eszti-magyar-musorvezeto-nem-all-biztos-labakon.html A kórházigazgató öntötte a savat a nő vallomása szerinthttp://www.life.hu/legykepben/20130624-a-savval-leontott-no-a-szembesitesen-felismerte-tamadojaban-a-budapesti.html Milliókra perlik a közönségdíjas Kocsis Korinnáthttp://www.life.hu/legykepben/20130624-kocsis-korinnat-a-miss-world-hungary-szepsegverseny-kozonsegdijasat-milliokra-perli.html Le kellett vágni a cipőt Koltai lábárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130610-koltai-robert-megserult-a-szinpadon-a-cipot-le-kellett-vagni.html Nyomorog Csala Zsuzsahttp://www.life.hu/legykepben/20130624-csala-zsuzsa-magyar-szineszno-nem-tud-megelni-nyugdijabol-rajongoi-segitenek.html