Tóth Gabi szerelem RTL II Szombat esti láz Markó Róbert sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu korábban, a Szombat Esti Láz kulisszái mögött készült intim képsorozat kapcsán már utalt arra, hogy Tóth Gabi és Markó Róbert  nemcsak a táncparketten, hanem az életben is egy párt alkot.

A Szombat Esti Láz táncospárja már a műsorban is nagyon szenvedélyesen táncolt és sokszor meglepően intim mozdulataik voltak. A táncos show zsűrije és a nézők már akkor azt gyanították, hogy szerelmesek egymásba.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

A táncospárról készült galériáért kattints ide!

Mára biztossá vált, hogy az énekesnő és a táncosfiú egymásba szerettek. Ennek jele az is, hogy Robi hazajött olaszországi munkájáról, hogy elkísérje Gabit az egyik klubkoncertjére is. Az este során végig simogatta, majd távozáskor a nyakára adott puszival búcsúzott az énekesnőtől.

"A szombati műsorok után tartott bulikban, ahová csak a szereplők jöttek el, már egyértelmű volt, hogy ez több köztük, mint munkakapcsolat. Nem kérdeztünk rá, de láttuk" - nyilatkozta a Life.hu-nak az egyik táncos kísérője.

Gabi állítja, hogy a műsor alatt csak táncpartnerek voltak, de már akkor kiderült, hogy egy hullámhosszon vannak. "Valóban elkezdődött közöttünk valami. Még nagyon az elején vagyunk ennek a kapcsolatnak" - nyilatkozta a Hot! magazinnak az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.