L. L. Junior és kedvese négyhónapos kisbabájukkal nem terveznek külföldi nyaralást, inkább a Balatonon pihennek pár napot egy barátjuk nyaralójában - tudta meg a Life.hu.

A rapper élete nagyot változott, amióta megszületett kisfia, Lesi László Junior, és mivel szeretne kicsit több időt tölteni a gyermekével, pár napos nyaralásra szeretné elvinni a családját a Balatonra.

Forrás: Facebook

"Hosszabb nyaralást a picivel nem tervezünk, mert neki és nekünk is megterhelő lenne még a hosszú repülő- vagy autóút. Most jön kis Junior foga, ezért nyűgösebben telnek a napjai és nem szeretném őt terhelni nagyobb környezetváltozással. Úgy döntöttünk, pár napra leruccanunk a Balaton partjára egy barátom nyaralójába, ahol nyugalomban tölthetünk el együtt pár napot. Sok a fellépésem és készül az új lemez, de úgy gondolom, jelenleg a család az első az életemben, és szeretnék a kisfiam minden fontos pillanatánál jelen lenni" - mesélte Junior.

 

Baleset az Éjjel-Nappal Budapest forgatásánhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-baleset-tortent-az-ejjelnappal-budapest-forgatasan-az-egyik-stabtag-megserult.html Kitálalt a háttérbe húzódott énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130625-szabo-eszter-a-megasztar-3ban-feltunt-enekesno-blogjaban-kitalalt.html Korinna személyisége nem elég királynői?http://www.life.hu/legykepben/20130624-kocsis-korinna-2013as-miss-world-hungary-szepsegverseny-kozonsegdijasanak-szemelyisege-nem.html Bordáját törték Szita Bence gyilkosánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-szita-bence-egyik-gyilkosanakb-jozsefnek-eltorte-bordajat-a-cellatarsa-a.html MÁZS az év férfi főszereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130625-meszaros-arpad-zsolt-az-ev-ferfi-foszereploje.html