kölcsön LL Junior kisfiú rapper nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L. L. Junior és kedvese négyhónapos kisbabájukkal nem terveznek külföldi nyaralást, inkább a Balatonon pihennek pár napot egy barátjuk nyaralójában - tudta meg a Life.hu.

A rapper élete nagyot változott, amióta megszületett kisfia, Lesi László Junior, és mivel szeretne kicsit több időt tölteni a gyermekével, pár napos nyaralásra szeretné elvinni a családját a Balatonra.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

"Hosszabb nyaralást a picivel nem tervezünk, mert neki és nekünk is megterhelő lenne még a hosszú repülő- vagy autóút. Most jön kis Junior foga, ezért nyűgösebben telnek a napjai és nem szeretném őt terhelni nagyobb környezetváltozással. Úgy döntöttünk, pár napra leruccanunk a Balaton partjára egy barátom nyaralójába, ahol nyugalomban tölthetünk el együtt pár napot. Sok a fellépésem és készül az új lemez, de úgy gondolom, jelenleg a család az első az életemben, és szeretnék a kisfiam minden fontos pillanatánál jelen lenni" - mesélte Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.